free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον»

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εξαιρετική φετινή πορεία παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου με την σπουδαία του νίκη επί των Πατησίων με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεοσύστατο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να ατεχνίζιε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του συλλόγου Βασίλης Τσιάκαλος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στο γενικότερο εγχείρημα της ομάδας του:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου,παρόλο που μας αδικεί ο δείκτης του σκορ. Βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε , θα μπορούσαμε να φτάοσυμε σε υψηλότερα επίπεδα την νίκη μας, ωστόσο, θεωρώ ότι αδικηθήκαμε, από τον επόπτη, που μας ακύρωσε ένα  ολοκάθαρο γκολ, ενώ σε τρεις τέσσερις περιπτώσεις μας καυταλόγισε οφσάιντ, τα οποία εκτιμώ ότι δεν ήταν

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και την εικόνα της ομάδας μας όπως και την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά που ήταν εξαιρετική,χτίζοντας πάνω σε αυτό.

Χαιρόμαστε για την νίκη μας και από σήμερα επιστρέφουμε στην δουλειά, ώστε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε και να συλλέξουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου, για να προσθέσει:

«Χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον, με πολλούς νεαρύς κι εξελίξιμους παίκτες. Με πολ΄χαμηλό μέρο όρο ηλικίας 19-20 ετών.  Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να παίζουμε όμορφο κι ελκυσιτκό ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε συνεχώς φάσεις, Προσπαθούμε να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή».

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Ραπτάκης από τον Ολυμπιακό Κυψέλης

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιάκαλος: «Πάντα μετά την καταιγίδα, βγαίνει το ουράνιο τόξο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε Λίκα και Σκάβαλη ο ανανεωένος Λαρισαϊκός

admin