free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δημήτρης Μπακοδήμος: “Πάνω απ’ ‘ολα ο Πανερυθραϊκός

Έχει κάνει άριστα τη δουλειά του στην μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία του πρωτοπόρου Πανερυθραϊκού, ο φύλακας-άγγελος της εστίας της ομάδας.

 Ο λόγος για τον πάντα εξελίξιμο τον 21χρονο γκολκίπερ της δημοφιλούς ομάδας Δημήτρη Μπακοδήμο ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη μια αξιοζήλευτη πορεία ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Football League.

Έχοντας για “δάσκαλο” το “φάντομ” του ελληνικού ποδοσφαίρου τον βετεράνο διεθνή “πορτιέρο” Νίκο Σαργκάνη, αρχικά έπαιξε στους μικρούς της Νίκης Δροσιάς. Ακολούθως, σε ηλικία 15 ετών μεταγράφηκε στον Διόνυσο και στη συνέχεια έπαιξε στην Football League με την φανέλα του Αστέρα Μαγούλας. Κατόπιν στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, μετά επέστρεψε στον Διόνυσο και φέτος υπερασπίζεται με απόλυτη επιτυχία την εστία του Πανερυθραϊκού.

Μιλώντας στο abola.gr για την εκπληκτική πορεία του Πανερυθραϊκού, μίλησε με χαμηλούς τόνους και υπεραμύνθηκε της προσπάθειας του συνόλου και των συμπαικτών του λέγοντας: “Λειτουργούμε άπαντες στην ομάδα με την φιλοσοφία που λέει ότι πάνω απ’ όλα και πάνω απ’ όλους είναι ο Πανερυθραϊκός. Λειτουργούμε σαν μια πραγματική οικογένεια κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Μητρούσης: «Πήραμε μία δίκαιη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Μωραΐτη στον Χαραυγιακό!

Abola Team