free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι!»

Την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζιε όλους στην Κορωνίδα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής, ανέδειξε ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος.

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Κορωνίδα με την σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί του Άτταλου με 2-0.

Ένα «τρίποντο», το οποίο έδωσε στην ιστορική ομάδα του Γαλατσίου βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο τιμόνι του συλλόγου μετά από διάστημα τρεισίμιση ετών με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, επιβραβεύοντας τους παίκτες του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Το θέλαμε περισσότεροτο ματς κι αυτό φάνηκe σε κάθε διεκδίκηση κι αυτό το στοιχείο μας ώθησε να φτάσουμε σε αυτή την σπουδαία επιτυχία, η οποία μας δίνει ώθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ιάσοναλ, όπου θα πάμε με την ίδια νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε περιθώρια. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου, ώστε να πετύχουμε τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

 

Επιστρέφουν Κοκόλης και Ματία

Με νέα πρόσωπα τους ΆγγελοΚοκόλη και Άλεξ Ματία θα αντιμετωπίσει η Κορωνίδα τον Ιάσονα. Οι δύο παίκτε ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν σε μέση και αστράγαλο αντίστοιχα, με άμεση συνέπεια να επανενταχθούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Παράλληλα, στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε ο επιθετικός Κομνηνός Βιτζηλαίος, ο οποίος απείχε των δραστηριοτήτων του συλλόγου. Ο 34χρονος φορ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ώστε να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος από την αγωνισιτκή του απραξία και να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στα πλάνα του προπονητή Γιάννη Καπράλου.

 

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Kώστας Παλαιολόγος

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βλογιαννίτης στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος