free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μάριος Ανδρέου: “Έτοιμη να παρουσιάσει θέαμα η Πεύκη”

Το έναυσμα ώστε η ομάδα απαλλαγμένη από το βαθμολογικό άγχος να μπορέσει να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και οι νεαροί παίκτες της ομάδας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Πεύκης έδωσε η νίκη επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Ο νεαρός άσος της ομάδας Μάριος Ανδρέου με αφορμή τη νίκη αυτή μιλώντας για τους επόμενους στόχους της ομάδας δήλωσε: “Στο παιχνίδι με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου πιέσαμε τον αντίπαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φθάσουμε σε μια δίκαιη νίκη, Το τρίποντο αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε και θέαμα στα επόμενα ματς.

Ο νεαρός επίσης άσος της Πεύκης Ζαχαρίας Κοταβέσης επισήμανε: “Στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και με μαθηματική ακρίβεια φθάσαμε στη νίκη, Η επιτυχία αυτή θα μας διώξει το άγχος και θα βοηθήσει την ομάδα να φθάσει ακόμα πιο ψηλά”. Ο σκόρερ τιυ δεύτερου τέρματος της Πεύκης στο ματς με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου Δημήτρης Γκατζιώρας από την πλευρά του ανέφερε: “Παρότι δεν φθάσαμε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση εντούτοις αξίζαμε τη νίκη αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό μας. Έτσι δίκαια προσθέσαμε τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό της ομάδας η οποία, μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα”. Ο νεαρός επιθετικός της Πεύκης στον συγκεκριμένο παιχνίδι Αλέξανδρος Ζαφειράκης είπε: “Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Το απέδειξε και στο ματς με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Όλα τα ματς είναι δύσκολα¨. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Πεύκης Γιώργος Κοϊντόσης δήλωσε: “Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα παρουσίασε αρκετά από τα καλά της στοιχεία και δίκαια νομίζω ότι έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Επόμενος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους¨.

 

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Χατζηαλέξης: «Ψυχολογική τόνωση η πρωτιά!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Tα γκολ παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες!

abola10