free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μας αδικεί το σκορ»

Την άποψη ότι η νίκη του ΠΑΣ Γαλάτσι απέναντι στην ΑΕ Γλυφάδας θα μπορούσε να είχει επιτευχθεί με μεγαλύτερο σκορ, εξέφρασε ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

 

Στις νίκες επανήλθε δριμύτερος ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την πολύ σημαντική του επικράτηση με 2-1 σε βάρος της ΑΕ Γλιφάδας.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο το οποίο του έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνει βαθμολογικά και παράλληλα να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.,

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θοδωρή Κουτσουδάκη στο «Αbola.gr», ο οποίος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του:

«Θεωρώ ότι φτάσαμε σε μία νίκη, την οποία αξίζαμε βάσει της συνολικής μας απόδοσης. Επιστρέψαμε στις νίκες κι εκτιμώ ότι αυτή η επιτυχία θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, θεωρώ ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ, αλλά τέλος; καλό, όλα καλά. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μία πολύ ποιοτική και οργανωμένη ομάδα».

 

Επέμβαση ο Παπαδόπουλος, διάστρεμμα ο Βαμβακάρης

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία στον ΠΑΣ Γαλάτσι, ενόψει του ερχόμενου κρίσιμου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κύστη, η οποία ενδέχεται να τον θέσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 7-10 ημέρες.

Παράλληλα από την προσεχή αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Γιάννης Βαμβακερής, ο οποίος εγκατέλειψε με διάστρεμμα από το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕ Γλυφάδας.

 

 

 

 

 

Related posts

Γλέντησαν με την ψυχή τους στην Λαύρα Αργυρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό στην Αλεπότρυπα ο Νεοπεντελικός

admin

Ανανέωσε και ο Βλαχόπουλος με την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος