free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

Στην σπουδαιότητα της νίκης επί του Φοίνικα Περιστερίου στάθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Λυκόβρυση, με την σπουδαία της νίκη με 2-1 επί του ισχυρού κι αρκετά ανταγωνιστικού Φοίνικα Περιστερίου. Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να «πατήσει» ακόμη καλύτερα στα πόδια του και να ατενίσει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες. Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε από μία πολύ δυνατή ομάδα, οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να φτάσουν στο τρίποντο, που μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

 «Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται αποκλειστικά στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηης που μας περιμένει κόντρα στα Ιλίσια 2004. Μία πολύ δυνατή, πειθαρχημένη και οργανωμένη ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

 

 

 

 

Related posts

Πήρε τους 3 βαθμούς η Αλσούπολη

Abola Team 2

Έχασε τον πατέρα του ο Τάκης Γιαννόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ»

Kώστας Παλαιολόγος