free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να τα δώσουμε όλα για νίκη!»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ορφέα Αιγάλεω έδωσε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την εξαιρετική της πορεία προς την άμεση επιστροφή στην Β’ Κατηγορία συνέχισε ακάθεκτη η Λαύρα Αργυρούπολης με τον εμφατικό της θρίαμβο επί του ΠΑΣ Αθηνών με 4-0. Μία νίκη, η οποία συνδυάστημε με πολύ καλή εμφάνιση για το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων.

Άπαντες πλέον έχουν ήδη … διαγράψει από την μνήμη τους τηνσυγκεκριμένη αναμέτρηση και στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη αποστολή που τους περιμένει την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον φορμαρισμένο και ιδιαίτερα ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Ορφέα Αιγάλεω,

Xαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Ψαρρού στο «Abola.gr»:

«Ήδη προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ορφέα Αιγάλεω. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να παρουσιατούμε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ο προσεχής μας αντίπαλος έχει ενισχυθεί αρκετά κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και παρουσιάζεται τρομερά ανεβασμένος, Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο»

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Αργύρη Ψαρρό συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ο Ιπποκράτης 1-0 εκτός τα Ταταύλα

Abola Team 3

Πρασσάς: «Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου»