free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Διαθέτουμε παίκτες που μας ανεβάζουν επίπεδο!»

Στους τομείς που έχουν οδηγήσει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου σε αυτή την καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ο προπονητής Χρήστος Βλάχος.

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτεορ όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου με την σπουδαία του νίκη επί του υπολογίσιμου Άρη Χολαργού με 3-1.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων απέδωσε πολύ όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, φανερώνοντας πτυχές της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο. Όπως επίσης και της ποιότητας που χαρακτηρίζει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική μας πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και το ποδόσφαιρο που αποδίδουμε. Έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε αρκετούς αξιόλογους και ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την ποιότητά τους ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ μας και βοηθούν την ομάδα να φτάνει στις επιτυχίες. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολωνό, το οποίο παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω του γηπέδου μικρρών διαστάσεων που διαθέτει ο αντίπαλός μας. Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στο ύψος των περιστάσεων. Πάμε να το ευχαριστηθούμε».

Ο προπονητής Χρήστος Βλάχος δεν θα υπολογίζει σε ακόμη ένα παιχνίδι στις πολύτιμες υπηρεσίες των τραυματιών Δημήτρη Παπουτσή και Φώντα Σταμάτη, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας, που τους έχει χορηγηθεί.

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Αρμενική»

Kώστας Παλαιολόγος

Εθνικός Αστέρας – Μελίσσια 1-1

Γιάννης Μελίτας