free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ιστορική νίκη και πρόκριση για τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ

Πιάνοντας σπουδαία εμφάνιση η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας στο μπαράζ του Κορυδαλλού (ΔΑΚ) και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει πλέον την Αχαΐα στις 1 Μαρτίου! 

Το συγκρότημα του Γιάννη Μαγγίνα και του Γιώργου Φαράκου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ουσιαστικά κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο μέχρι το 70′, όπου το σκορ ήταν 3-1. Η Αθήνα, που κατέβηκε με όλα της τα όπλα και με παιδιά των ΠΑΕ, προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο 20λεπτο όπου τα έδωσε όλα, αλλά η Ανατολική Αττική ήταν άριστα στημένη τακτικά, έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι και απέδειξε πως αυτή η φουρνιά είναι για μεγάλα πράγματα. Για πολύ μεγάλα πράγματα!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, κι αν η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αυτό επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση της ΕΠΣΑΝΑ. Η Ανατολική Αττική άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Τσιμπόκα, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και για άλλα τέρματα. Η Αθήνα ήταν εκείνη που κατάφερε, ωστόσο, να ισοφαρίσει στο 30′ με πλασέ του Πατρινού, με την ΕΠΣΑΝΑ να παίρνει προδάδισμα εκ νέου στο 43′, όταν ο Τσιμπόκας (δεύτερο προσωπικό γκολ) με κεφαλιά, από ασίστ του Ντούλου, έκανε το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με την ΕΠΣΑΝΑ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι με σωστή ανασταλτική λειτουργία και άψογη ανάπτυξη. Τα παιδιά του Μαγγίνα έχασαν δύο – τρεις καλές ευκαιρίες, πριν ο Ντούλος στο 58′ πετύχει το 3-1 με τρομερή ατομική προσπάθεια (πέρασε τον αντίπαλο του και πλάσαρε με το αριστερό). Από εκεί και πέρα η Αθήνα τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο κυρίως αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Κούτσια στο 85′.

Δεν υστέρησε κανείς για την ΕΠΣΑΝΑ, με όλα τα παιδιά να κάνουν μεγάλο παιχνίδι. Παρών στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ήταν σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ (Δημήτρης Γιαρένης, Βαγγέλης Καραμολέγκος, Γιάννης Νάκας, Κώστας Κοντούλας, Δημήτρης Κορμανιώτης) που μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη επιτυχία. Στο ΔΑΚ Κορυδαλλού βρισκόταν εννοείται και ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπρας, όπως και οι Τόνι Σαβέφσκι (σκάουτερ ΑΕΚ), Γιώργος Παπαμακάριος (πρώην πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ), Γιώργος Φλαμπούρης (πρωην πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ), Ηλίας Ντάφλος (πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής), Κοσμάς Λεπατατζής (πρόεδρος Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου), Γιώργος Δρούγκας (πρώην πρόεδρος Γλυκών Νερών), Σπύρος Κερκύρας (προπονητής), Μαντούκας – Τσέρτος (προπονητές Μικτής ομάδας Παίδων ΕΠΣΑΝΑ) κ.α.  

Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Οικονόμου, Σαββόγλου

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ: Διαμαντίδης (87′ λ.τρ. Καραγιαννάκης), Κασιόλας, Μπαλωμένος, Γεωργάς, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος, Μιχελής, Τσιμπόκας (80′ Δρούγκας), Αναστόπουλος, Βεντούρας (69′ Παπανδρέου).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Λαμπαδάριος, Χατζής, Κανέλλος (40′ Κούτσιας), Σεμερτζάκης, Καραβίδας, Κάτσης (67′ Αντωνόπουλος), Σκαραμάγκος, Καστόρης, Πατρινός, Αναγνώστου, Αναγνώστου, Σαμαράς.

Related posts

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Αήττητου

Ρένος Γιαμπουράς

Κλήση στη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑ για 11/4

Abola Team 3

Κοντά στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου Σέργιος Τσολίδης και Γιάννης Τσολίδης από το NESTORAS F.C.

Abola Team 3