free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Ήττα εκτός προγράμματος, να συγκεντρωθούμε!»

Σύνθημα ανασύνταξης για την καθοριστική συνέχεια έδωσε ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

 

Σε ήττα σοκ από τον Άτλαντα Κυψέλης με 2-1 οδηγήθηκε ο Ιπποκράτης!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό φτάνοντας σ’ ένα αποτέλεσμα, το οποίο περιόρισε τις όποιες ελπίδες της για άνοδο στην Β’ Κατηγορία, δεδομένου ότι υποχώρησε στην έβδομη θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 24 πόντους. Ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας μιλώντας στο «Αbola.gr», φρόντισε να δώσει το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια:

«Μας στενοχώρησε πάρα πολύ αυτή η ήττα από τον Άτλαντα. Ήταν μία ήττα εντελώς εκτός προγράμματος, που μας αφήνει πίσω. Δυστυχώς χύσαμε την καρδάρα με το γάλα και ουσιαστικά χάθηκε η αξία των νικών που είχαμε σημειώσει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Χάσαμε με ένα γκολ, που δεχθήκαμε από τον αέρα, ωστόσο, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα γίνεται, ενόψει του επόμενου αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Αρίωνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ιπποκράτη, για να προσθέσει:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, θα πρέπει να φανούμε όσο τον δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασιστικοί γίνεται, ώστε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών και να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις».

 

 

 

Related posts

Νεοπεντελικός-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 2-1

Abola Team 3

Ετοιμοπόλεμος και πάλι ο Παναγιώτης Παντζάκης στον ΑΟ Κωφών

Abola Team 3

ΑΟ Κωφών-Ηρακλής Περιστερίου 2-2

Abola Team 3