free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Τριγλία Ραφήνας από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Τζάθας

Ο Δημήτρης Τζάθας που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Τριγλία Ραφήνας.

Ο νεαρός μέσος της Ένωσης εδώ και αρκετούς μήνες βρισκόταν σε επαφή με ομάδες της Ισπανίας, ωστόσο τελικά το deal δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

Για το λόγο αυτόν ο Τζάθας θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Τριγλία Ραφήνας, ώστε να πάρει αγώνες στα πόδια του, με σκοπό να κάνει το καλοκαίρι το μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Σε ηλικία 5 χρονών η Δημήτρης Τζάθας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής για 2 χρόνια. Κατόπιν ακολούθησαν 3 χρόνια στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στο ποδόσφαιρο Σάλας όπου και ήταν αυτά τα χρόνια που έστειλαν το Δημήτρη στην ομάδα της ΑΕΚ και ουσιαστικά τον ανέδειξαν σαν ένα μεγάλο στράικερ της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός (10/11/1996) αγωνιζόταν στην ΑΕΚ επί σειρά ετών, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπόγραψε τη χρονιά που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Όλα αυτά τα χρόνια άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όσες φορές του ζητήθηκε να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.

Το συμβόλαιο του Τζάθα έληγε του χρόνου το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμούσε. Δεν βρήκε όμως νέα ποδοσφαιρική στέγη κι έτσι μέχρι το τέλςο της σεζόν θα φοράει πάλι κιτρινόμαυρα, αλλά αυτά της Τριγλίας!

 
Πηγή: aek1924

 

Related posts

Τέλος ο γκολκίπερ Γιώρας από το Αιγάλεω!

Abola Team 2

Η Ρόδος 1-0 τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Πήρε Δαλκαφούκη το Λουτράκι!

Abola Team 2