free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το μυαλό μας στην Πεύκη»

Την απαιτούμενη συγκέντρωση στην προσεχή αναμέτρηση με την Πεύκη συνιστά ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

Σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς κυλούν πλέον τα πάντα στον Χαραυγιακό έπειτα το εξοντωτικό πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας.

Διάστημα στο οποίο ο ιστορικός σύλλογος της Ηλιούπολης καταπονήθηκε αρκετά, αφού έδωσε τρεις αναμετρήσεις εκ των οποίων ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Πετρούπολης χρειάστηκε και η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, ώστε να σφραγιστεί η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» Μαργαρίτη Χατζηαλέξης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, εφιστώντας την προσοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Πεύκη:

«Πλέον μπαίνουμε σε φυσιολογικούς αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το εξοντωτικό πρόγραμμα του προηγούμενου διαστήματος, όταν και υποχρεωθήκαμε να δώσουμε τρία ματς μέσα σε διάστημα επτά ημερών, εκ των οποίων εκείνο του Κυπέλλου με παράταση και πέναλτι. Ήδη η προσοχή μας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Πεύκη, όπου θα επιδιώξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φτάσουμε σε μία νίκη, που θα μας κρατήσει στην δεύτερη θέση του ομίλου»

 

Χωρίς Ντάκοφ και Αναστασόπουλο

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Γκεόργκι Ντάκοβ και Δημήτρη Αναστασόπουλου θα στερηθεί ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης απέναντι στην Πεύκη. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Θρίαμβο Αθηνών και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ σε ό,τι αφορά τον Αναστασόπουλο, ο 27χρονος πολυσύνθετος μέσος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει διάστρεμμα από τον συγκλονιστικό επαναληπτικό Κυπέλλου απέναντι σοτν Άρη Πετρούπολης.

Στον αντίποδα, ευχάριστα είναι τα μηνύματα που αφορούν την πορεία αποθεραπείας του Γιώργου Κουντουριώτη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του κι επανεντάχθηκε στον  κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

 

 

 

Related posts

Άφιξη για τρεις στα Πετράλωνα!

Abola Team

Νίκος Δεμίρης (‘Ηφαιστος Περιστερίου): “Φέτος έγιναν ριζικές αλλαγές στην ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

Τζίτζης: «Το περιμένουμε πώς και πώς!»

Kώστας Παλαιολόγος