free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Φοβερή δουλειά στην ακαδημία της Δόξας Άνοιξης (ΦΩΤΟ)

Άξια συγχαρητηρίων από κάθε άποψη και πολύ περισσότερο στον τομέα της οργάνωσης είναι η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της Δόξας Άνοιξης όπου επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Πετρίτσης.

Ο Νίκος Πετρίτσης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου και λειτουργεί την εν λόγω ακαδημία σε επαγγελματικά και σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα τμήματα της ακαδημίας που πρόσφατα έκοψε και την πίτα της από την οποία είναι και το φωτογραφικό υλικό με πολλές παρουσίες έχουν ήδη καταγράψει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους ακόμα και σε διεθνείς διοργανώσεις με την συμμετοχή κολοσσιαίων παγκοσμίως συλλόγων.

H ακαδημία αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερα από 250 παιδιά. Στις μεγάλες της επιτυχίες περιλαμβάνεται η συμμετοχή και των δυο τμημάτων(Παιδων – Παμπαιδων) με τα οποία αγωνίστηκε πέρυσι στους αντιστοίχους τελικούς της ΕΠΣΑΝΑ και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή ως επίσημο σωματείο. τέσσερις χρονιές έχει συμμετάσχει σε τουρνουά στο εξωτερικό (2 στο gothia cup το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών στον κόσμο και άλλες δυο στο iber cup(με την κατηγορια των γεν. 2002) στο οποίο  συμμετέχουν ομάδες παγκόσμιας φήμης όπως η Ιντερ, η Παρι Σεν Ζερμεν, η Μπενφικα κ.α). Μάλιστα η ομάδας της Δόξας Άνοιξης-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου έφτασε ως τα ημιτελικά, χάνοντας μόνο από την μεγάλη Ιντερ, ενώ στην δεύτερη συμμετοχή μας αποκλειστήκαμε στην φάση των 16 από την Παρι Σεν Ζερμεν.

Από πέρυσι είχε ξεκινήσει η συνεργασία των δυο ακαδημιών (ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) δειλά -δειλά και αρχικά με το εφηβικό και παιδικό τμήμα και φέτος επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα τμήματα Παμπαιδων junior , projunior και στα αστεράκια με εξαιρετικά αποτελέσματα και σε αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά θέματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου που αποτελείται από αθλητές και των δυο ακαδημιών βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 3ου ομίλου ένα μόλις βαθμό πίσω από την κορφή έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση του στην φάση των 16 καλύτερων ομάδων της περιφέρειας. έχοντας μέχρι τώρα 12 νίκες 2 ισοπαλίες και παραμένοντας η μια από τις δυο μοναδικές ομάδες σε όλους τους ομίλους που δεν έχουν ήττα από την αρχή της σεζόν!

Το παιδικό τμήμα που αγωνίζεται ως Δόξα Ανοιξης αποτελούμενο επίσης από αθλητές και των δυο ακαδημιών τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου του, έχοντας 10 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα και φυσικά έχει προκριθεί και αυτό στην δεύτερη φάση.

Το παμπαιδικό τμήμα αγωνίζεται και αυτό σε επίπεδο  ΕΠΣΑΝΑ και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του με 12  νίκες και 2 ισοπαλίες παραμένοντας και αυτό ως η μια από τις  μόλις τρεις ομάδες χωρίς ήττα σε όλους τους ομίλους!Η ακαδημία της Δόξας Ανοιξης πιστή στο δόγμα «η ισχύς εν την ενώσει», έχει ξεκινήσει συνεργασία και με τον Α.Ο Σταμάτας με τον οποίο συμμετέχει στην κατηγορία των juniors για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της έχοντας 10 νίκες και 3 ήττες.Η ακαδημία συμμετέχει και με ένα ακόμη τμήμα σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία αυτό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με αρκετά καλά αποτελέσματα και συνεχή αγωνιστική άνοδο. Στα μικρότερα τμήματα στόχος της ακαδημίας είναι η  συμμετοχή όλων των παιδιών στις αγωνιστικές δραστηριότητες και για αυτό συμμετέχει σε τρία  διαφορετικά ιδιωτικά τουρνουά ένα εκ των οποίων είναι και το δικό της aqua life league με την συμμετοχή 16 ακαδημιών από όλη την Αττική.Στις μεγάλες ομαδικές διακρίσεις θα πρέπει να συμπεριληφθεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά road to elite neon cup στην κατηγορία των Παμπαιδων (2004-2005) που μας έδωσε το εισιτήριο για ένα εκπληκτικό διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα στις εγκαταστάσεις την Παιανίας με την συμμετοχή μόνο ελληνικών ΠΑΕ καθώς και παγκόσμιας φήμης ομάδων όπως η Μάντσεστερ Σίτι η γερμανική Ντορντμουντ και άλλες με την ελληνική ομάδα την ακαδημία της Δόξας Άνοιξης-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου να είναι η πρώτη ερασιτεχνική ακαδημία  που θα λάβει μέρος σε αυτό.  

Ατομικές διακρίσεις αθλητών :1) Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ , ΤΣΙΜΠΟΚΑΣ , ΠΙΖΑΝΙΑΣ , ΝΤΟΥΛΟΣ , ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ2) MVP Κατηγορίας παιδων περιόδου 2015-2016 ΝΤΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ3) MVP Κατηγορίας παπμπαιδων 2015-2016 ΚΟΚΜΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 4) Πρώτος σκόρερ κατηγορίας Παιδων road to elite neon cup 2016 ΓΙΟΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ5) Πρώτος σκόρερ κατηγορίας Παμπαιδων road to elite neon cup 2016 ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ6) Πρώτος σκόρερ κατηγορίας junior aqua life league 2015- 2016 ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ
 
 
 
 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Την Τετάρτη (9/1) η κλήρωση της Δ’ φάσης

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (23-24/3)

Nάσος Φακίδης

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Μιχάλης Φατσής

Τάσος Ζαφειρίου