free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς!»

 

 

Στην κρισιμότητα του εκτός έδρας αγώνα με τον Υμηττό στάθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Γκυζιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Υμηττό!

Άπαντες στον φιλοδοξο σύλλογο της Κυψέλης δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει …κατάφατσα με την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»:

«Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση απέναντι στον Υμηττό με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ματς της χρονιάς!  Χρειαζόμαστε πάση υσία την νίκη, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες ενός τόσο κρίσιμου αγώνα και πληρούμε τις δυνατότητες να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Στο ματς του πρώτου γύρου παλέψαμε, αλλά ηττηθήκαμε στην έδρα μας και τώρα θα επιχειρούσουμε απότην πλευρά μας να φτάσουμε στην νίκη, που θα μας τονώσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη αυτοπεποίθησης, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα, που διαθέτει ένα πολύ χαρισματικό κι έμπειρο προπονητή με θητεία σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών».

 

 

Related posts

Επέστρεψε στον ΠΟΨ ο Κοτσώνης

Kώστας Παλαιολόγος

Ξεμούδιασε η Αρμενική!

abola10

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom