free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η εξασφάλιση της παραμονής η καλύτερη επιβράβευση»

Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του, αναφέρθηεκ ο προπονητής του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

Την διαρκή ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο ΠΟΨ με την σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από το πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νεοφώτιστη ομάδα του Ψυχοικού συνεχίζονται όμως αδιάκοπα, αφού για το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη μία εξίσου πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντις τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και φιλόδοξο φέτος Αστέρα Ζωγράφου. Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί πλήρως  την κρισιμότητα του αγώνα και φέροντια αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέελσμα, ώστε να αυξήσουν σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες παραμονής τους στην Β’ Κατηγορία.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Σπυράκη στο «Αbola.gr»:

«Πάμε την κατάλληλη ψυχολογία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο, που συνοδύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, γεογνός το οποίο τόνωσε σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία μας. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και εκτιμώ ότι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, ώστε να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του νέου προπονητή του ΠΟΨ, για να προσθέσει, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και τη διάθεση για προσφορά που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του:

 «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού ανταπεξέρχονται κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Υποχρεωνόμαστε να κάνουμε προπονήσεις στις 10:30 το βράδυ και είμασι στην ευχάριστη θέση να τονίσω ότι ανταποκρίνονται πλήρως όλο οι ποδοσφαιριστές μας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Η ομάδα μας, αλλά και η διοίκησή μας είναι πολύ οργανωμένες κι εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνουμε, μας αδικεί, τηρουμένων των αναλογιών. Θεωρώ ότι η εξασφάλιση της παραμονής, θα αποτελέσει την καλύτερη επιβράβευση των κόπων των ποδοσφαιριστών μας».

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Σπυράκης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Kώστας Παλαιολόγος

Εντυπωσιακός στο β’ μέρος ο Ιάσονας 3-1 τον Αττικό

Abola Team 3