free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον επικίνδυνο ΠΟΨ έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Μία από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές του καλείται να βγάλει σε πέρας ο Αστέρας Ζωγράφου, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον ιδιαίτερα υπολογίσιμο ΠΟΨ.

Η δημοφιλής ομάδα, η οποία προέρχεται από την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί της Αλσούπολης με 2-1 θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική της παρουσία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ώστε να θέσει τις βάσεις για την επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Κι όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα, η οποία μπορεί να παλεύει για την σωτηρία της, ωστόσο, την προηγούμενη αγωνισιτκή απέσπασε πολύτιμο 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Παλαιού Φαλήρου.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στον σύλλογο είναι οι δηλώσεις του προπονητή Πέτρου Σομπότοβιτς στο «Αbola.gr»:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για τις ανάγκες του πολύ δύσκολου αγώνα που μας περιμένει απέναντι στον ΠΟΨ. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα, την οποία θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει, την αδικεί. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή, ώστε να αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες νίκης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κι εμφάνιση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, στοιχείο, το οποίο οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για τον βθαμό δυσκολίας, που συγκεντρώνει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όμως εάν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε κάτι θετικό, θα πρέπει να κερδίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».

 

Με σημαντικές απουσίες

Με αιαθητές ελλείψεις στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στον ΠΟΨ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί οι τραυματίες Σωτήρης Μπεθάνης, Γιώργος Ανδριόπουλος, Πέτρος Μαρκεζίνης, αλλά και ο τιμωρημένος Βασίλης Ευθυμίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο νικηφόρο 2-1 επί της Αλσούπολης.

 

 

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Σπυράκης από τα Βριλήσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Κάναμε την κορυφαία φετινή μας εμφάνιση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος