free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Ως μία από τις πλέον επικίνδυνες αποστολές αντιμετωπίζουν στην Αθηναϊδα την κυριακάτικη  εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου.

Στο συγκρότημα της Κυψέλης έχουν αντιληφθεί άπαντες την σπουδαιότητα, αλλά ακι τον βαθμό δυσκολίας του συγκεριμένου παινχιδιού και φέρονται διατεθειμένοι να τα δώοσυν όλα, ώστε αν φτάσουν σ’ ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο θα τους εδραιώσει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή Θανάση Ζαμπούρα στο «Αθλητικό Πνεύμα»:

«Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο αντάξιοι των δυσκολιών, που θα αντιμετωπίσουμε. Θα κληθούμε να αγωνιστούμε σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ωστ΄σο, οφείλουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει το κάθε παιχνίδι. Επίσης, είναι στο χέρι μας να επωφεληθούμε το γεγονός ότι οι δύο σημαντικότεροι ανταγωνιστές της πρώτης θέσης του ομίλου μας, Νέα Ιωνία και Άγιος Δημήτριος κοντράρονται μεταξύ τους και με ενδεχόμενη νίκη επί του Φοίνικα Περιστερίου θα έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του, αφού απομένουν μόλις 11 αγωνιστικές για την λήξη του κι οφείλουμε να εξετάζουμε κάτω από κάθε σκοπιά όλα τα δυνατά αποτελέσματα».

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Να δημιουργήσουμε ομάδα για πρωταθλητισμό»

Λύγκος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος