free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αέρας η Νέα Ιωνία, νίκησε 1-0 τον Αγ. Δημήτριο

Παρουσία περίπου 800 φιλάθλων, εκ των οποίων οι 200 ήταν υποστηρικτές της «Μπάρτσα», η ομάδα της προσφυγικής πόλης η Νέα Ιωνία «καθάρισε» τον Άγιο Δημήτριο στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, επικρατώντας με 1-0 στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας!

Έτσι, πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη της και ανέβηκε στην κορυφή, προσπερνώντας και την Αθηναΐδα, που πάντως αγωνίζεται αύριο (19/2).

Μόλις στο 3′ σημειώθηκε το γκολ με το οποίο κρίθηκε η συνάντηση. Ο Πρισιμιτζής έκλεψε την μπάλα, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, πάσαρε στον Γεωργόπουλο και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρούσσου, γράφοντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 36′ ο Διονυσόπουλος έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 40′ ο Πρισιμιτζής νικήθηκε από τον Ρούσσο, που κράτησε σε εκείνο το σημείο ανέπαφη την εστία του και… εντός αγώνα την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας φρόντισαν να κλείσουν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρούσου, με τους κυανέρυθρους να αδυνατούν να πλησιάσουν με αξιώσεις. Εξαίρεση αποτελεί φάση που καταγράφηκε στο 77′, όταν ο Αβίντογλου σούταρε λίγο άουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Το τελευταίο σφύριγμα του Αντωνίου, που είχε βοηθούς τους Α. Φωτόπουλο και Δεληθοδωρή, βρήκε τη Νέα Ιωνία να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και τον Άγιο Δημήτριο να χάνει σημαντικό έδαφος στη δική του προσπάθεια για επιστροφή στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κόντης, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδίστα, Τζήμας (64′ Κουτσιούμπας), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (77′ Τριάντης), Πανταγιάς (90′ Χαραλαμπίδης)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Χρυσοχόου, Πανταζής (46′ Τζωρτζάτος), Καραμπίνης, Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Κοκλίδης, Σταύρου (46′ Γεωργούσης), Ανδριανόπουλος (74′ Ψαρράς), Διονυσόπουλος, Αβίντογλου.

 

Related posts

Καλαϊτζϊδης: «Με σύμμαχο την ψυχολογία μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός μας»

Abola Newsroom

«Επένδυση» με Νικολακόπουλο η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος