free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάσφαιρο» το Κερατσίνι!

Εντυπωσιακοί οι «ροσονέρι» ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος πέρασαν σαν σίφουνας από την Χαραυγή συντρίβοντας με 6-1 τον ΑΟΑΔ και παρέμειναν ακλόνητοι στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του προς την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ συνέχισε απτόητο το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας διαστημικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στα πρώτα 36 λεπτά συνέτριψαν τον ΑΟΑΔ με 6-1 στην Χαραυγή και διεύρυναν το εκπληκτικό τους σερί, το οποίο τους διατήρησε ακλόνητους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Γεγονός το οποίο τους επέτρεψε να φτάσουν στην 19η νίκη τους σε 21 αναμετρήσεις.

Φουριόζα μπήκε στην αναμέτρηση το Κερατσίνι, το οποίο ποαρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε μεπολλά καινούρια πρόσωπα, εμφάνισε αξιοθαύμαστη ομοιογένεια και μόλις στο 6’ ευτύχησε να ανοίξει τον χορό των τερμάτων του, όταν έπειτα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Μνααριώτη, ο Έντι Κιάφα με υπέροχο πλασέ έγραψε το 0-1.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Σπάθα, οι οποίοι στο 11’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους, πάλι μετά από καταπληκτικό «ένα –δύο» των Διάκου και Άγγελου Ψυχογιού, με τον δεύτερο με όμορφο πλασέ να πετυχαίνει το 0-2.

Το Κερατσίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3 στο 32’ ότνα έπειτα από εκπληκτική «κάθετη» του Ψυχογιού, ο Γιώργος Χονδρουδάκης με όμορφο σουτ έγραψε το 0-3 μέσα σε αποθέωση!

Στο 36’ οι «ροσονέρι» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη επικράτησή τους, όταν έπειτα από ωραία μπαλιά του Γιάννη Μάλη, ο προωθημένος Γιώργος Χονδρουδάκης αφού κοντρόλαρε άψογα την μπάλα με όμορφο σουτ πέτυχε το 0-4.

Ο ΑΟΑΔ ευτύχησε να μειώσει το σκορ στο 45’ με διαγώνιο σουτ τοy Παπακωνσταντίνου, ωστόσο το Κερατσίνι διεύρυνε τον δ δείκτη του σκορ στο δεύτερo μέρος στα επίπεδα του 1-6.

Αρχικά στο 59’ έπειτα από σέντρα του Ψυχογιού από τα δεξιά ο επερχόμενος Μαναριώτης από κοντά πέτυχε το 1-5, για να λείσιε το σκορ ο Ανδρέας Νταουτάι στο 90’ έπειτα από συστημένη σέντρα του Μάλλη.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κουβέλης.

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Σταματίου, Μιχαήλ, Αθανασίου, Παπακωνσταντίνου (69’ λ.τρ. Αζίζ), Οικονόμου, Μαμφρέδας, Τουνάτος, (63’ Ελευθερίου), Γιαννής, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου (46’ Βογιατζής).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Μάλλης, Καμμένος, Μητρόπουλος, Βαττής, Φούντας (74’ Γκιάτης), Ψυχογιός (60’ Τρικαμηνάς), Διάκος, Μαναριώτης, Χονδρουδάκης, Κιάφα (67’ Νταουτάι)

 

Advertisements

Occasionally, some of your visitors may see an advertisement here
You can hide these ads completely by upgrading to one of our paid plans.

UPGRADE NOW DISMISS MESSAGE

Related posts

«Απέδρασε» από τον Κορυδαλλό ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»

«Έζησα το όνειρό μου!»

Kώστας Παλαιολόγος