free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη-αφιέρωση στον…ουρανό

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΟΨ κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου με 2-1, νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Γιάννη Δαχτυλά μέλος του ΔΣ της ομάδας που σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στην κοπή πίτας της ομάδας (αναβλήθηκε λόγω του συμβάντος).

 

H oμάδα του Ψυχικού έβγαλε αντίδραση και ψυχή και ήταν επηρεασμένη με… πείσμα καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πραγματοποιώντας μια από την καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν αν όχι την καλύτερη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 23′ με τον Τουμάση να σουτάρει και τον Λέκκα να διώχνει σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε ο Τουμάσης στην πρώτη του φάση το κατάφερε στην δεύτερη και συγκεκριμένα στο 43′ με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα για το 1-0 σε πολύ κομβικό σημείο.

Στο 62′ ο Ζίβκοβιτς σούταρε με τον Λέκκα να αποκρούει στα πλάγια και ο απερχόμενος Τουμάσης σούταρε λίγο αδύναμα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση. Στο 67′ ο Ζίβκοβιτς είχε έμπνευση σούταρε λίγο μπροστά από το κέντρο με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Σπυράκη σφράγισε την νίκη όταν ο Ζίβκοβιτς βγήκε στην αντεπίθεση και με πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Κοτσώνη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι όπου δεν θύμισαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα που πραγματικά έχουν ήταν να μειώσουν με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Στραβοδήμου στο 88′ για το τελικό 2-1.

Οι παίχτες του Ψυχικού στο τέλος ευχαρίστησαν τους φιλάθλους τους για την παρουσία και φώναξαν όλοι μαζί με μια φωνή το όνομα του Γιάννη Δαχτυλά σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που σίγουρα θα είναι χαραγμένη για πάντα σε κάθε υγιή φίλαθλο.

 

ΠΟΨ : Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βερρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμιλάρι, Κοτσώνης, Λεοντίου, Τουμάσης (Καπάνταη 90′), Ζίβκοβιτς (Μπέγκα 81′), Σύγγρος (Βεντούρη 54′)

Αστέρας Ζωγράφου : Λέκκας, Στραβοδήμος, Ορφανός (Γαλανό 71′), Χαραλαμπίδης (Κουμαριανό 54′), Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου (Ανδριανόπουλος 78′), Χατζησπύρος, Κυριαζής, Σπυρόπουλος, Καραμάνος

Related posts

Mε απόλυτη επιτυχία η συνεστίαση των Σουρμένων (φώτο και βίντεο)

abola10

Ο Κούρτι υπέγραψε στην Ηλιούπολη

Abola Team

Παραιτήθηκε ο Κιλιμτζίδης από την ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος