free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιστροφή στις νίκες για Αμπελόκηπους

Επιστροφή στις νίκες μετά από την δωδέκατη αγωνιστική επέστρεψαν οι Αμπελόκηποι επικρατώντας με 2-0 του Καλαμακίου, για την 20η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό και ισορροπημένο μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές. Στο 15′ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Παπαδόπουλο να φεύγει τετ α τετ να σουτάρει και να αποκρούει ο Τσαγγαράτος ενώ στην συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν εκατέρωθεν να βρουν τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Το Καλαμάκι ήρθε κοντά στην ισοφάριση όταν του καλοχτυπημένο φάουλ του Μποφίλιου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ξανά ο Παπαδόπουλος σε παρόμοια φάση με αυτή που απώλεσε στις αρχές του παιχνιδιού αστόχησε εκ νέου σε τετ α τετ, μη μπορώντας να το πιστέψει. Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός των γηπεδούχων το κατάφερε ένα λεπτό αργότερα με πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Τόσκα για το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν “φορτσάτοι” από το γκολ που πέτυχαν και κατάφεραν να διπλασιάσουν με τον Παπαδόπουλο να πλασάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι για το 2-0, καταστρέφοντας όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι. Τέλος στο 79′ ο Κίτσος που είχε περάσει ως αλλαγή παραλίγο να πετύχει με κεφαλιά ένα πολύ όμορφο γκολ όμως ο Τσαγγαράτος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

 

Αμπελόκηποι : Ζαραβέλης, Φώτου, Μυλωνάς, Λίοντος, Βιγκάνι, Τόσκα, Πασβουρής, Βαραμπούτης (58′ Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος (75′ Γουρλώνης), Λεονταρής (49′ Παπαναγιώτου), Μυλωνάς

Καλαμάκι : Τσαγγαράτος, Κοτόπουλος, Καλύβας, Γεροντάρης, Νούκας (75′ Κατσιπόδας), Γιοβανόπουλος, Αθανασίου (88′ Καραγίαννης), Μποφίλιος, Καφετζής, Χρυσολώρας, Κοτζαμπάς ( 46′ Μακρής)

Related posts

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

Επιστρέφει στη δράση η Ακαδημία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

abola10

Με την ψυχή στο στόμα

Βασίλης Θεόκλητος