free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εργοτέλης 2-1 τον Ιωνικό στο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής-Τα αποτελέσματα στην Γ’ Εθνική-Δηλώσεις

Ο επιθετικός του Εργοτέλη Κατσικοκέρης ήταν ο πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων του Εργοτέλη, που επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο Παγκρήτιο στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Γ εθνικής. Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες στην πρώτη θέση με τους «κιτρινόμαυρους» να δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις και να υστερούν στην ισοβαθμία καθώς είχαν χάσει με 2-0 στην Νεάπολη.

 

Ο Εργοτέλης πήρε αυτό που ήθελε, την νίκη με 2-1,αλλά δεν κάλυψε το σκορ του πρώτου αγώνα 2-0 και ενώ έπιασε στην κορυφή τον Ιωνικό στους 36 βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής υστερεί στην ισοβαθμία.

Οι «κιτρινόμαυροι»… καθάρισαν τον Ιωνικό σε 2 λεπτά αφού σκόραραν από το 75′ έως το 77′ με τον Κατσικοκέρη εκτελεστή και τον Λεάλ δημιουργό!

Όμως ο Καραλής με φάουλ, που αμφισβητήθηκε έντονα στο 94΄σκόραρε και άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση στα χείλη όλων στο φινάλε, όπου δε έλειψε η ένταση μεταξύ παικτών.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες ενώ ο Ιωνικός είχε «κλειστεί» καλά καθώς τον «βόλευε» και η ισοπαλία.

Τελικά τα γκολ ήρθαν και αυτή η η νίκη δίνει στον Εργοτέλη την δυνατότητα να βρεθεί με συγκάτοικο τον Ιωνικό στην κορυφή αν και στο τέλος… χάλασε η δουλειά από έναν πρώην παίκτη του, τον Καραλή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαραβίνος (Αθηνών) με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο (Αθηνών) και Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (60′ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο (89′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (79′ Γκοτσούλιας)

Ιωνικός:
Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής, Μεϊμάρογλου, Μάνιας (46′ Ζαφειρίδης), Ασάνοβιτς (58′ Σαπαλίδης), Αργυρίου, Πέεφ, Σιμιτζής (79′ Καραλής) , Κρητικός, Καμαρά.
Εκτός αποστολής για τον Εργοτέλη έμειναν οι Καρράς (που είχε πετύχει αυτογκόλ την περασμένη αγωνιστική στην Ραφήνα) και Μπρατσιάνι!

Με την διαιτησία του Ζαραβίνου τα είχε ο τεχνικός του Εργοτέλη μετά την νίκη με 2-1 επί του Ιωνικού στο Παγκρήτιο. «Έγραψε στο φύλλο αγώνα οτι του είπα: «Οτι το 5-0 το έκανες 2-1», ανέφερε.

Τα όσα είπε ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος:

«Συμφωνώ με τον συνάδελφο προπονητή. Ήμασταν καλύτεροι. Ο Ιωνικός έπαιζε για τρία αποτελέσματα αφού κοιτούσε και την διαφορά της ήττας στα γκολ. Καλά το έκανε.

Στόχος η νίκη και με διαφορά πάνω από 2 γκολ. Κάναμε ένα καλό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο από σύμπτωση δεν σκοράραμε. Από δικά μας λάθη είμαστε πίσω στην ισοβαθμία.

Δεν παίζουμε μόνο οι δύο μας στο πρωτάθλημα. Σήμερα με πείραξε η διαιτησία. Δεν ήταν «50-50». Είναι πολλές οι φάσεις που μπορώ να αναφερθώ. Μας «κλέβει»ένα βαθμό. Έγραψε στο φύλλο αγώνα οτι του είπα: «Οτι το 5-0 το έκανες 2-1».

Θα κερδίζαμε με μεγαλύτερο σκορ. Μας αδίκησε στο τέλος και λυπάμαι που το λέω.

Συγχαρητήρια σε όλους και στον κόσμο μας. Την επόμενη αγωνιστική θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στην Προοδευτική, που την ξέρω καλά και είναι φορμαρισμένη.

Δεν θα πω καλή συνέχεια στον Ιωνικό αλλά να έχει καλή υγεία και σε μας ακόμα καλύτερη»

O αμυντικός του Εργοτέλη τόνισε στις δηλώσεις του υπάρχει «κατήφεια» στην ομάδα με το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις από τον Ιωνικό (2-1).

Oι δηλώσεις του Μανώλη Νικολακάκη, μετά το ντέρμπι κορυφής στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με τον Ιωνικό (2-1):

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου σήμερα. Είμαι χαρούμενος. Είχαμε θέληση. Ένα ματς κρατάει όλη την βδομάδα και όχι 90′. Δουλεύουμε σωστά και επαγγελματικά.

Ξεκινήσαμε καλά αν και δεν σκοράραμε στο πρώτο μέρος.

Μετά «μίλησε» η ποιότητα των παικτών μας. Πήραμε μία σημαντική νίκη αλλά δεχθήκαμε γκολ στο τέλος, χάσαμε την διαφορά στα γκολ και υπάρχει «κατήφεια». Δεν το σκεφτόμαστε όμως.

Το «μυστικό» είναι η σωστή δουλειά και κοιτάμε την συνέχεια. Η Προοδευτική είναι ιστορική ομάδα και θα έχουμε δύσκολο έργο την επόμενη αγωνιστική.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς».

Οι αναφορές του μέσου του Ιωνικού, Χρήστου Μεϊμάρογλου, μετά την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη:

«Ξέραμε οτι θα αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα όπως είμαστε και εμείς. Δουλέψαμε σκληρά. Σε κάθε ματς παίζουμε για την νίκη.

Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε ένα κενό διάστημα δύο λεπτών και χάσαμε τον αγώνα. Δεν τα παρατήσαμε όμως και σκοράραμε στο τέλος και πήραμε την διαφορά στα γκολ.Θέλαμε την νίκη βέβαια αλλά δεν τα καταφέραμε».

 

 Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής σε όλους τους Ομίλους της Γ’ Εθνικής

 

 

 Γ’ Εθνική – 20η αγωνιστική

Κυριακή 19/2 – 15:00

1ος όμιλος

Καβάλα-ΑΟ Καρδίας 0-0  
ΑΕ Ποντίων-Νάουσα 0-3 α.α
Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Δράμας 0-2  
Αλμωπός Αριδαίας-Νέστος Χρυσούπολης 1-2  
Ορφέας Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου 0-0  
ΑΠΕ Λαγκαδά-Εορδαϊκός 3-1  
Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Καλαμαριάς 0-4  

Ρεπό: Καμπανιακός

2ος όμιλος

ΑΕ Ιστιαίας-Διαγόρας Σεβαστής 0-2  
Εθνικός Φιλιππιάδας-Θεσπρωτός 2-1  
Πιερικός-Απόλλων Λάρισας 0-0  
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ρήγας Φεραίος 1-1  
Αμβρακία Κωστακιών-Ολυμπιακός Βόλου 0-1  
Πύδνα Κίτρους-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-0  
Νίκη Βόλου-Αστέρας Πετρίτη 4-0  
Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Καραϊσκάκης στο 15′ διεκόπη οριστικά λόγω καταρρακτώδους βροχής και ενώ το σκορ ήταν 0-1)

3ος όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-Τσικλητήρας Πύλου 1-0  
Φωστήρας-ΑΟ Χαλκίς 0-1  
Δόξα Μεγαλόπολης-Παναχαϊκή 0-2  
ΑΟ Θήβα-Ένωση Ερμιονίδας 1-1  
ΑΟ Ζευγολατιού-ΑΟ Λουτράκι 1-2  
Αχαϊκή-Παναρκαδικός 1-0  
Αιολικός-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1  

Ρεπό: Παναργειακός

4ος όμιλος

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Εθνικός 0-1  
Προοδευτική-Ατσαλένιος 3-0  
Ηλυσιακός-Άγιος Ιερόθεος 0-1  
Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας-Τριγλία 0-2  
Εργοτέλης-Ιωνικός 2-1  
Κηφισιά-Ιάλυσος 1-1  
Ρόδος-Ερμής Ζωνιανών (Δευτέρα 20/2-15:00)

 

Ρεπό: Πανθηραϊκός

 

Related posts

Σουτζής: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για τον ΠΟΑ»

Abola Team 2

Ο Σουμπίνιο υπέγραψε στον Εθνικό Πειραιώς

Abola Team

Χαμός στην φιέστα του Ηρόδοτου .όπου “κάηκε” η Αλικαρνασσός-Τα συγχαρητήρια από Εργοτέλη και Λαμπρινό (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3