free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πετούσε» ο Αετός!

Εντυπωσιακοί οι «κιτρινόμαυροι» συνέτριψαν με 4-1 τον συντοπίτη ΑΟ Κορυδαλλό και επανήλθαν στις επιτυχίες μετά τις δύο ισοπαλίες που παραχώρησαν σε Ίκαρο Καλλιθέας και Δόξα Πειραιά.

 

Στις νίκες, έπειτα από δύο αγωνισιτκές επέστρεψε με εμφατικό τρόπο ο Αετός Κορυδαλλού συντρίβοντας με 4-1 τον συμπολίτη ΑΟ Κορυδαλλό και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για την κατάληψη της πρώτης θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» αποδίδοντας εξαιρετικά, επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση των αντιπάλων τους και κράτησαν την διαφορά των δύο βαθμών από το πρωτοπόρο Κερατσίνι.

Τον χορό των τερμάτων του Αετού, άνοιξε ο Κράσι στο 23’, ενώ ο Μούτσα στο 50’ έγραψε  το 2-0, δίνοντας από νωρίς παράσταση νίκης στο συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη.

Ο ΑΟ Κορυδαλλός αντέδρασε και μείωσε το σκορ στο 58’ με τον Τσιμιλιώτη. Οι τυπικά γηπεδούχοι, όμως έφτασαν στο θριαμβευτικό 4-1 χάρησε δύο προσωπικά τέρματα του Δρυμούση (80’  και 85’ πεν.).

 

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς, Σύρμας, Ξενιτόπουλος (81’ Λέκκας), Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης (69’ Τσολάκου), Αναγνωστάκης (73’ Μάναλης), Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Χαντζής (81’ Καρδάσης), Βαρδής, Λίτσο, Μέξης, Καραπετσάνης., Μπλέντζος (78’ Πρόβης), Ζαμπέτης, Λεκάκης, Μάρθας (58’ Χατζηελευθερίου),Τσιμιλιώτης.

 

 

 

Related posts

Τρομερή αδικία για τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης

«Διπλό» σωτηρίας για Άρη Αμφιάλης

Kώστας Παλαιολόγος