free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η ομάδα έχει βρει ρυθμό»

Στους λόγους που ώθησαν τα Πετράλωνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αναφέρθηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρήστος Κιούρκος.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ απολαμβάνουν πλέον τα Πετράλωνα με την σπουδαία τους εκτός εκτός νίκη επί του Αγίου Θωμά με 3-1. Οι «κυανέρυθροι» αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασαν με τρόπο εμφατικό στην έβδομη συνεχόμενη νίκη τους κι απέδειξαν ότι διαθέτουν πλειάδα ικανών και ποιοτικών ποδοσφαιιρστών, ικανών να κάνουν την διαφορά.

Ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος μιλώντας  στο «Αbola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του τόσο για την νέα σημαντική νίκη, που τους έφερε για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακ,α όσο κυρίως για τη συνολική τους παρουσία:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών, ώστε να δώσουμε ακόμη μεγλαύτερες διαστάσεις στην επιτυχία μας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικότερα, το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μας έχει βρει ένα απίστευτο ρυθμό και βγαίνουν οι αυτοματισμοί που θέλουμε στα παιχνίδια.   Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Το διάστημα της διακοπής θα ηρεμήσουμε λίγο , ωστόσο, θα δουλέψουμε, ώστε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας σε υψηλά επίπεδα».

 

Φιλικό με Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Την ευκαιρία να διατηρήσει τον ρυθμό των παικτών του σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, προβλέπεται να έχει ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος, την εβδομάδα που διανύουμε, δεδομένου ότι έκλεισε ένα γερό φιλικό για την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (22/2).

Τεστ, όπου η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να φιξάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών της.

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Αντιμετωπίζουμε την πιο ισορροπημένη ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος