free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 οι παλαίμαχοι Αστέρα Μαγούλας και Ασπρόπυργου

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι όπως θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί των παλαίμαχων ανάμεσα στον Αστέρα Μαγούλας και τον Ασπρόπυργο.

Πολύ νωρίς στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ο Μπαριάμογλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως ο Μαυροειδής εκτέλεσε στέλνοντας την μπαλλα άουτ!!!!!Τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τιπτιρη για τον Αστέρα, και με αυτό το σκορ 0-0 δηλαδή έκλεισε το Α’μέρος. . Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο Β’ ημίχρονο, και μετά από λάθος της άμυνας του Ασπροπύργου ο Μωραΐτης έστειλε την μπαλλα στο γάμα της εστίας του Νακου. Και εκεί που ο Αστέρας πίεζε για το δεύτερο γκολ, σε ξαφνική αντεπίθεση του Ασπροπύργου ο Πέππας με όμορφο πλασέ από τα πλάγια ισοφάρισε σε 1-1…Κλασσικές ευκαιρίες σε τετ α τετ έχασε ο Αστέρας με τους Παπαδόπουλο, Μαυροειδή,Μπαριαμογλου Χατζησίμο!!!!!!!Τελικό σκορ λοιπόν 1-1….Στα μείον ο τραυματισμός του Τριβέλλα στο τέλος του ματς μάλλον ζημιά στο γόνατο….

Διαιτήτευσε ο  Μουτιάκας. Βοηθοί:  Κορμπής Αν,και Κορμπής Αδ. Γιατρός του αγώνα η κ. Καρδάκου.

 

Η διοίκηση των παλαιμάχων του Αστέρα  ευχαρίστησε τον Ασπρόπυργο για τον ωραίο αγώνα που έδωσε, και για την συμπεριφορά τους, όπως αρμόζει σε Βετεράνους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ:  Φωτιάδης, Μαυρίδης, Ταμπακάκης, Παπαδόπουλος, Χατζηδάκης, Στραιτούρης, Γκίκας, Τιπτιρής, Μωραΐτης, Μπαριάμογλου, Μαυροειδής.  Αγωνίστηκαν  και οι Χατζησιμος, Οικονόμου, Τριβελλας, Δόβρης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:  Νάκος, Καμπανάρος, Καλλέργης, Σαμπάνης, Νταλακώστας, Χατζηδημητρίου, Κεχαγιάς, Καψάλας, Πέππας Κ, Κωτσαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπαμπάς, Δέδες.

Related posts

Το Κιάτο υποδέχεται την Τετάρτη 4/7 την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

Abola Team 3

Μια ιστορική ΦΩΤΟ γεμάτη νόημα για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS-Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος για το Κίνημα “ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ” για το Αιγάλεω

Abola Team 3

Βετεράνοι Ρόδου- Διαγόρα: Στις 4/3 το φιλικό με την Προοδευτική

Abola Team 2