free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Με συγκέντρωση για το νταμπλ!»

Το έναυσμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου έδωσε ο Γιώργος Χονδρουδάκης.

 

 

Τα βλέμματα όλων, αλλά και τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Χονδρουδάκης στην επιβλητική νίκη του Κερατσινίου επί του ΑΟΑΔ με 6-1.

Ο ταλαντούχος νεαρός παίκτης των «ροσονέρι» πήρε την φανέλα με το νούμερο «10», που του εμπιστεύθηκε ο προπονητής του Βασίλης Σπάθας και φρόντισε με την εμφάνισή του να δικαιώσει στον υπέρτατο βαθμό την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του.

Με δύο όμορφα γκολ κι εξαιρετική απόδοση, ο Γιώργος Χονδρουδάκης αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της ευρείας νίκης του Κερατσινίου, πετυχαίνοντας το πρώτο του «δίγκολο» με την φανέλα των Κυπελλούχων Πειραιά.

Ο νεαρός μέσος στις δηλώσεις του στο «Abola.gr» εξέφρασε τον ενθουσιασμό του τόσο για το επίτευγμά του, όσο και την ευρεία νίκη της ομάδας του:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την ευρεία νίκη, όσο και για την εμφάνισή μου. Σαφέστατα είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δύο γκολ σ’ ένα παιχνίδι με την φανέλα του Κερατσινίου, αλλά κάτι παρόμοιο έχω ξανακάνει με την φανέλα του Νέου Ικονίου. Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας με την ίδια συγκέντρωση και πίστη για την κατάκτηση του νταμπλ».

 

 

 

Related posts

Νταμπλούχο με «τεσσάρα» το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Αετό Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης