free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Να περάσει ο επόμενος λένε στον Αήττητο μετά και το 1-3 επί του Αστέρα Βάρης

Έγιναν ρουτίνα οι νίκες για τον Αήττητο.

Αυτή τη φορά, την ένατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο πρωτοπόρος Αήττητος, ο οποίος για την 20ή αγωνιστική πέρασε νικηφόρα και από την Βάρη, επικρατώντας 1-3 του ισχυρού Αστέρα με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Λύγκο που σημείωσε χατ-τρικ.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, ύστερα απ’ αυτή τη νέα επιτυχία, εκτόξευσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό Λαυρίου που ακολουθεί στους 11 πόντους και πλέον δεν χάνει με τίποτα το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Να θυμίσουμε πως ο Αήττητος είναι μέσα και στον στόχο του Κυπέλλου, αφού την Τετάρτη (22/2) υποδέχεται στα Σπάτα τον Παλληνιακό στην ρεβάνς του 0-4 της Παλλήνης, έχοντας ουσιαστικά καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Ας πάμε, όμως, να δούμε τι έγινε στο ματς με την Βάρη, εκεί όπου ο Αήττητος εμφανίστηκε για ακόμα ένα ματς φέτος διαβασμένος, σοβαρός, συγκεντρωμένος και άκρως ουσιαστικός. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου θα λέγαμε πως με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία της εκμεταλλεύτηκε στην επίθεση της στημένες φάσεις και κατάφερε να φύγει με επαγγελματική νίκη από μια έδρα που δύσκολα περνάς, αφού ο Αστέρας είναι ισχυρός αντίπαλος και το απέδειξε. Οι γηπεδούχοι άλλωστε ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, έβαλαν δύσκολα στον Αήττητο, αλλά πλήρωσαν την μη συγκέντρωση σε στατικές -κυρίως- φάσεις… Τα Σπάτα ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο το ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Λύγκου στο δεύτερο δοκάρι, από στημένη μπάλα του Γκούμα. Ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση από εκεί και πέρα, απείλησε στο 25′ με μια σέντρα-σουτ του Βεϊόγλου όπου ο Κύρκος έσωσε, ενώ το 1-1 ήλθε στο 39′, όταν από σέντρα του Ιωακειμίδη άθελα του ο Αρκουμάνης με αυτογκόλ πέτυχε το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα του δευτερου μέρους ήταν… καρμπόν με αυτό του πρώτου, αφού τα Σπάτα ευτύχισαν να πετύχουν δεύτερο γκολ με το καλημέρα και να πάρουν εκ νέου προβάδισμα. Ο Γκούμας με το εξαιρετικό του αριστερό πόδι εκτέλεσε και πάλι το φάουλ (από τον Αστέρα φώναξαν έντονα πως έχει δοθεί ανάποδα), σέρβριρε δεύτερη ασίστ στον Λύγκο και ο ικανότατος σέντερ φορ που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση αυτή την φορά με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-2. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε, η Βάρη τα έπαιξε όλα για όλα, πίεσε ψηλά αλλά χωρίς να υπάρχουν φάσεις, αφού ο Αήττητος έκανε καλό ματς ανασταλτικά. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 90′, όταν τα Σπάτα βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Μανώλης Λύγκος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, ολοκληρώνοντας και εκείνος το δικό του προσωπικό σόου στην Βάρη.

Κορυφαίος του αγώνα ο Μανώλης Λύγκος. Ο τεχνικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντανόπουλος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην συνέχεια. Σίγουρα έχουμε το +11 πλέον αλλά δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και κοιτάμε την δύσκολη συνέχεια». Καλή η διαιτησία της Αντωνίου και των βοηθών Σπυρόπουλου – Γκούβα

Διαιτητές: Αντωνίου, Σπυρόπουλος, Γκούβας

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ:Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου (20′ λτρ. Κόντι), Ντόνης, Καραγιάννης (46′ Ζαμπαράς), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μαυροθαλασσίτης, Κοτζάι, Γκέρκι (73′ Μάντζιος).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Βιδάλής, Μωυσιάδης (66′ Κοσμάς), Λαλαούνης, Αρκουμάνης, Αλιμπάς (82′ Σέλβια), Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας.

 

Related posts

Ήττα στο Αιγάλεω με θετικά συμπεράσματα για Λαυρεωτική

Ρένος Γιαμπουράς

Η ενημέρωση του Άρη Βούλας για την αλλαγή διεξαγωγής του τουρνουά BOCA SPORT ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Abola Team 3

Βουλιαγμένη-Άνοιξη 1-0

Abola Team 3