free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι ομάδες Κ20 & Κ15 του Ολυμπιακού και ο Λ. Θεοδωρακάκης τιμήθηκαν στην εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά (Πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ)

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την τιμητική του στην δευτεριάτικη (20/2) εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στην ζεστή αίθουσα εκδηλώσεων «TERRA VERDE» στη Νίκαια με μια διαφορετική φιλοσοφία.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρζέντας ενώ τα πρόσωπα που τιμήθηκαν όπως και όλους τους επίσημους προσκεκλημένους παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της Ένωση Γιάννης Σπάθας.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να δημιουργηθεί το γήπεδο που οραματίζονται όλες οι ομάδες του Πειραιά στο ΣΕΦ, όπως επίσης να δημιουργηθεί γήπεδο στον παλιό σταθμό του ΚΤΕΛ αλλά και να αξιοποιηθούν όλοι οι χώροι.

 

O Γιάνης Σπάθας από την πλευρά του ανέφερε τις εργασίες ανακατασκευής και βελτίωσης που γίνονται και στο γήπεδο Περάματος και τόνισε ότι στην φιλοσοφία της διοίκησης της Ένωσης Πειραιά είναι η κοπή της πίτας κάθε χρόνο να γίνεται και σε διαφορετική συνοικία του Πειραιά.  Ο Γιάννης Σπάθας συγκίνησε το κοινό όταν αναφέρθηκε στο πνεύμα αλληλεγγύης που πρέπει να δείξει όλος ο Πειραιάς με ανάλογες πρωτοβουλίες για όλους τους μετανάστες αλλά και για συνανθρώπους μας που υποφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Τιμήθηκαν:  Οι ομάδες Κ20 και Κ15 του Ολυμπιακού μαζί με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Βασίλη Βούζας, ο θρυλικός παράγοντας του Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης που υπενθύμισε ότι μικρός έπαιξε μπάλα στην ομάδα του Καραβά, ο ηρωικός φίλαθλος και πιστός στην ιδέα της Αμφιάλης Μιχάλης Κουλίζος που συγκίνησε με την δύναμη ψυχής και το πάθος και που παρέλαβε την πλακέτα από τον επιτυχημένο τεχνικό Βασίλη Σπάθα, ο Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης που φώναξε και πάλι το “Εθνικάρα” ο Κ. Μπαλαφούτης, οι διαιτητές Μιχάλης Φυλάκούρης και Νίκος Κουβέλης που παρέλαβαν τις πλακέτες από τον διεθνή διαιτητή Ηλία Σπάθα, ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ιωνικού Νικαίας όπου την πλακέτα παρέλαβε ο βετεράνος και δυναμικός άσος του Ιωνικού Ανδρέας Παπαδόπουλος από τον επίσης βετεράνο άσο του Ολυμπιακού αλλά και της ομάδας της Νίκαιας Τάκη Καλύκα, η γοητευτικότατη πρόεδρος του Πανφαληρικού Χρύσα Παπαδάκη, ο δημοσιογράφος και φωτορεπόρτερ Στάθης Γιάπαππας που παρέλαβε την πλακέτα από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΕΠΣ Πειραιά Παναγιώτη Νταλάκο, ο γιατρός Δημήτρης Μπέλλος.

 

Βραβεύτηκαν επίσης για τις επιτυχίες τους το Κερατσίνι όπου το έπαθλό του παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Αραβαντινός ενώ εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης στα αρτοποιεία “Ήπειρος” Αντώνης Τσάτσος που πρόσφερε και τα κομμάτια της πίτας σε όλους τους παρισταμένους, η Προοδευτική που έκλεισε 90 χρόνια ζωής, ο Αετός Κορυδαλλού όπως επίσης σωματεία και ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν αλλά και παίκτες για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Παρόντες ήταν ο υπεύθυνος του αθλητικού site “Abola.gr” Ρένος Γιαμπουράς και ο δημοσιογράφος Στάθης Μηλιδώνης.

Τις απονομές έκαναν: Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης που αποκάλυψε ότι ο εγγονός του παίζει στους μικρούς του Ολυμπιακού, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα και Παναγιώτα Σταματάκη, η βουλευτής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο συντάκτης-δημοσιογράφος του “Abola.gr” Φώτης Κατσούφης, η κα Συρράκου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος, από την ΕΠΣΑ οι Δήμος Κασκαντίρης, Γιάννης Ρούσσος, ο διεθνής βετεράνος άσος Νίκος Καρούλιας που τα είπε κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν με τον Γιώργο Ανατολάκη, ο δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου, ο δραστήριος δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, το πρώην μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο Κώστας Χολέβας, ο αντιδήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Μπακατσέλος, ο δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης, από την ΟΔΠΕ ο Σπύρος Λιόλιος, η αντιδήμαρχος Αθηνά Χαρβελάκη Γλύκα, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, το προεδρείο των ΕΠΣ Κορίνθου και Αργολίδας, ο φίλος του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΣΕΦ, ο δήμαρχος Περάματος, εκπρόσωποι της ΑΕ Περάματος η οποία τιμήθηκε στην εκδήλωση και από την ΕΠΣ Λασιθίου ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ.

 

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

 

 

Related posts

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2018 – 2019 (3η φάση)

Abola Team 2

Με Παναγιώτη Αγγελάκη τεχνικό ο Αμπελακιακός

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Nάσος Φακίδης