free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου!»

Την προσπάθεια των παικτών του που οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Περιστερίου επιβράβευσε ο προπονητής της Αθηναϊδας Θανάης Ζαμπούρας. 

 

Την φρενήρη της κούρσα στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναϊδα με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του Φοίνικα Περιστερίου με 1-0

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην φιλόδοξη και πρωτοπόρο ομάδα της Κυψέλης να διατηρηθεί ακλόνητη στην κορυφή και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθειά της για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

Ο τεχνικός καθοδηγητής του συλλόγου Θανάσης Ζαμπούρας μιλώντας στο «Αbola.gr» εξωτερίκευσε την απόλυτη ικανοποίησή του για την νίκη, επιβραβεύοντας τους παίκτες του:

«Πετύχαμε μία πολύ δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη επί ενός δυσκολοκατάβλητου αντιπάλου. Μία επιτυχία, η οποία ήρθε πάρα πολύ δύσκολα, σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλευε υπερβολικά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές μου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προσηλωμένοι και συγκεντρωμενοι για τις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού αγώνα και υπερέβαλαν εαυτούς, ώστε να τα καταφέρουν. Τους αξίζουν πολλά μπράβο» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Αθηναϊδας, για να προσθέσει:

 «Η νίκη μας αποκτά ιδιαίτερη αξία από την στιγμή κατά την οποία εκμεταλλευτήκαμε το αποτέλεσμα του ντέρμπι Νέας Ιωνίας – Αγίου Δημητρίου  και διατηρήσαμε την διαφορά μας πό τους έτερους ανταγωνιστές μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 Με τους καλύτερους οιωνούς θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία της Αθηναϊδας ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος. Συγκεριμένα, οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Χαράλαμπος Στρατικόπουλος και Νίκος Παπαθανάσης ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπιζαν κι αναμένεται να επανενταθούν στα πλάνα του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα.

 

 

  

 

Related posts

«Φυσιολογική η ήττα μας…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Νικήσαμε και τις ατυχίες μας, είμαστε σε διαρκή πρόοδο»

Kώστας Παλαιολόγος