free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τελικός το ματς με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων»

Στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα, αλλά και της όλης κατάστασης, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

Σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ περιήλθε το Καλαμάκι μετά την νέα ήττα που γνώρισε, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αλεπότρυπας με «θύτη» τους Αμπελόκηπους με 2-0.

Μία ήττα, που διατήρησε την ομάδα των νοτίων προαστίων κάτω από την διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού και κατέστησε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να συναισθανθούν την κρισiμότητα της κατάστασης και το διάστημα της διακοπής να εντείνουν την συγκέντρωση και προσοχή τους, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη κι αποφασισμένη για όλα στον επερχόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, το οποίο μοιραία έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού:

«Για ακόμη μία φορά δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ στις καθυστερήσεις ενός ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο δεύτεο λεπτό των καθυστερήσεων δεν αντιδράσαμε σωστά και μετά από λάθος διώξιμο της μπάλας, αυτή στρώθηκε σ’ έναν αντίπαλό μας που σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή ανοίγοντας το σκορ. Κι όλα αυτά σε μία χρονική στιγμή, όπου δεν είχαμε απειληθεί σχεδόν καθόλου από τουες Αμπελόκηπους. Απεναντίας εμείς είχαμε δύο πολύ καλές στιγμές στο 38’ και στο 40’ να ανοίξουμε το σκορ, όταν είχαμε ισάριθμα δοκάρια» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου παίκτη του Εθνικού, για να προσθέσει:

«Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης σημειώθηκε από αντικανονική θέση, αλλά την φάση την πήρε επάνω του ο βοηθός διαιτητή. Τέλος πάντων, χωρίς να καταλάβουμε πώς, βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 και ουσιαστικά για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αυτό, που προέχει, όμως τώρα, είναι οι ποδοσφαιριστές μου να συναισθανθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να δουλέψουμε πολύ εμπεριστατωμένα το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Μας περιμένει ένα πολύ οριακό παιχνίδι με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά την διακοπή, το οποίο για εμάς είναι τελικός κι οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

 

  

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Καλογερόπουλος από την Αναγέννηση Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Χρας η Ανθούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

«Φουλάρει» στις μεταγραφές ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος