free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Δεν ήμασταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια»

Στους λόγους που ανάγκασαν τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Νίκη Αλίμου αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

 

Στο «στείρο» κι άγονο 0-0 υποχρεώθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου απέναντι στην μαχητική Νίκη Αλίμου.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων δημιούργησε κι έχασε σωρεία σημαντικών ευκαιριών, με αποκορύφωμα τις φάσεις των δύο δοκαριών, εντούτοις δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφήνοντας μία δικαιολογημένη πικρία στον Βασίλη Τσιάκαλο.

Ο επιτυχημένος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» υποστήριξε ότι βάσει της εικόνας της αναμέτρησης, το τελικό 0-0 δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα όσα διαδραματίστηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου

«Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα και την θέληση των ποδοσφαιριστών μου να φτάσουν στην νίκη. Δημιουργήσαμε αρκετές τελικές φάσεις. Από εκεί και πέα, όμως μας μένει μία πικρία για το τελικό αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι ότι δεν τις αξιοποιήσαμε και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι,όπως θα έπρεπε.

Η απόδοση μας, αμυντικά, ήταν πολύ καλή γιατί δεν δεχθήκαμε φάσεις,εκτός από μια στημένη φάση.  Από κει και πέρα, στο επιθετικό «κομμάτι» μας έλειπε η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο…

Κάθε διακοπή είναι περίοδος δουλειάς και διόρθωση αδυναμιών της ομάδας όπου πονάει. Οι προπονήσεις μας θα συνεχιστούν κανονικά.»

Related posts

Κατσαρός: Παιχνίδι «κλειδί» αυτό με τον Αττικό

Abola Team

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική κίνηση σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγοριία

Abola Team

Πήρε Βούλγαρη ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος