free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Δεν μας αρκούν οι εντυπώσεις»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης βαθμών στα επόμενα παιχνίδια αναφέρθηκε οι προπονητής του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Σε δεινή βαθμολογική θέση στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ περιήλθε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Αλσούπολης με 1-0.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε να καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας των νοτιοανατολικών προαστίων για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μπουγάς με δηλώσεις τους το «Αbola.gr» έρχεται να μεταφέρει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί πλέον:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι μείναμε με τις εντυπώσεις. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα, αφού ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε τουλάχιστον τρεις κραυγαλέες φάσεις για γκολ. Φάσεις, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο το πληρώσαμε, δεχόμενοι ένα γκολ και μαζί το παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού και του Πανιωνίου,για να προσθέσει:

 «Ο όμιλός μας αποδεικνύεται ως ο πλέον ενδιαφέρων, αφού καμία ομάδα δεν παρουσιάζετια αδιάφορη βαθμολογικά κι εκτιμώ ότι η μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής θα μαίνεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πλέον, εδώ που φτάσαμε, δεν μας αρκούν οι εντυπώσεις και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου να παλεύουμε για την νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας δώσει τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε παρουσιάσει. Η προετοιμασία μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον ΠΟΨ. Μία ομάδα η οποία έχει λίγο πολύ τους ίδιους στόχους με την δική μας την ομάδα».

 

 

 

 

Related posts

Τριπλό «χτύπημα» για τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

Φιλίππου: «Επικίνδυνη ομάδα ο Υμηττός»

Kώστας Παλαιολόγος