free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους»

Στα οφέλη της νίκης και της γενικότερης εικόνας των παικτών του απέναντι στον ΑΟΝΑ αναφέρθηκε ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Αλσούπολη, με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη επί του ΑΟΝΑ με 1-0. Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ανασάνει βαθμολογικά και να αναρριχηθεί στην ένατη θέση του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 24 πόντους.

Ο τεχνικός Δημήτρης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης και παράλληλα στάθηκε στην γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα όπως είναι ο ΑΟΝΑ, για τον οποίο εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση, που κατέχει, τον αδικεί.

Κρατάμε την νίκη και την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, όπου λειτουργήσαμε πολύ καλά, ενώ στο συγκεκριμένο διάστημα πετύχαμε και το γκολ, που μας οδήγησε στην νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Το πλέον σημαντικό ήταν ότι για πρώτη φορά βρέθηκε στην αποσοτλή της ομάδας μας ο μόλις 16χρονος τερματοφύλακας Κώστας Πασαπνόης που προέρχεται από τις υποδομές μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το συντομότεορ δυνατόν την παραμονή μας, ώστε στη συνέχεια να δώσουμε τη ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές μας να πάρουν χρόνο συμμετοχής και γεύση αγώνων πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αλσούπολης για να προσθέσει, αποδίδοντας τα εύσημα στον αντίπαλο προπονητή Δημήτρη Μπουγά για μία κίνηση Fair Play  στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους:

 «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για μία κίνηση fair play από τον αντίπαλο πάγκο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.             Την στιγμή όπου ετοιμαζόμασταν να κάνουμε την πρώτη μας αλλαγή με την είσοδο του Ιακωβίδη αντί του Μυλόβα, την στιγμή, όπου οι αντίπαλοί μας είχαν την μπάλα και για ένα λόγο δεν είχε περάσει ο παίκτης μας στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισαν να πετάξουν την μπάλα πλάγιο άουτ, ώστε να γίνει κανονικά η αλλαγή».

 

 

Related posts

Μαρτέκας τέλος από την Ελευθερούπολη

abola10

Νέο χτύπημα με Σταμάτη η Αθηναΐδα!

abola10

Καπράλος: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Kώστας Παλαιολόγος