free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα παλέψουμε για τη σωτηρία μέχρι τέλους»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Με εντός έδρας ήττα 0-4 από τον Ιάσωνα συνέχισε η Κορωνίδα τις υποχρεώσεις της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο ωστόσο, δεν διαφοροποιεί τον πρωταρχικό στόχο της ιστορικής ομάδα του Γαλατσίου αναφορικά με την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας: 

«Χάσαμε το παιχνίδι από έναν ανώτερο αντίπαλο. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν φανήκαμε όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Το διάστημα της διακοπής θα μας ωφελήσει, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Η πρώτη μας αγωνιστική υποχρέωση μετά τη διακοπή της Καθαράς Δευτέρας θα μας βρει απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

Από την πλευρά μας θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής. Θα ψάξουμε να βρούμε τις όποιες ατέλειές μας, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

 

Επιστρέφουν Άλεξ και Κονιτόπουλος

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην Κορωνίδα αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας των Μσατία Άλεξ και Σταύρου Κονιτόπουλου. Οι δύο επιθετικοί ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα κι αναμένεται να επανενταχθούν στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Επίσης, ο Βαγγέλης Καλυδάς ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, μετά την αποχή του λόγω σπουδών.

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιντζέκαρος: «Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Ξεκινάμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»