free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

“Μπορεί ακόμα και Σούπερ Λίγκα” λένε για τον Μανσούρ στην Πέρα Κλουμπ

Ένα πραγματικό από κάθε άποψη ποδοσφαιρικό διαμάντι έχει καταφέρει να εντάξει στο ρόστερ της η Πέρα Κλουμπ μετά από απόλυτα επιτυχημένες κινήσεις του άξιου προέδρου του συλλόγου Θοδωρή Παυλόπουλου.

Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό άσο Γουσέφ Μανσούρ ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που φόρεσε και επίσημα την φανέλα της ιστορικής ομάδας άρχισε να σκοράρει ακατάπαυστα. Ο νεαρός παίκτης μάλιστα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, αφού σκόραρε και σε αυτό το ματς στο ντέρμπι κορυφής με τον Κεραμεικό. Για την αξία του Μανσούρ “στάζουν μέλι” άπαντες στην Πέρα Κλουμπ και πολύ περισσότερο ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Παυλόπουλος ο οποίος δήλωσε: “Όλα τα παιδιά και αυτά που υπήρχαν στο ρόστερ αλλά και αυτά που εντάχθηκαν σε αυτό τον Ιανουάριο κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Η πορεία του Μανσούρ δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Γνωρίζαμε την αξία του παίκτη αφού τον είχαμε από τον Ιούλιο στην ομάδα μας αλλά λόγω διαδικαστικών θεμάτων δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Άπαντες στην ομάδα τον αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή αλλά και ο ίδιος πλέον είναι πολύ δεμένος με την ομάδα μας που γι’ αυτόν είναι μια πραγματική οικογένεια. Και είμαστε μια πραγματική οικογένεια στην Πέρα Κλουμπ. Ο παίκτης αυτός είναι για ψηλότερες κατηγορίες και οδεύει φουλ προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε σίγουροι ότι θα φθάσει πολύ ψηλά. Του ευχόμαστε να φθάσει και στην Σούπερ Λίγκα. Το αξίζει”.

Σχετικά με το αν πλέον έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ μετά και την επιτυχία επί του Κεραμεικού ο Δημήτρης Παυλόπουλος εκτίμησε: “Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή ανοδική πορεία, όπως άλλωστε το έχουν διαπιστώσει όλοι. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό και θα τα καταφέρουμε. Παράλληλα, δεν έχουμε σταματήσει να δίνουμε έμφαση στα μικρά παιδιά”

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Νίκη σε ένα ακόμη ντέρμπι

abola10

Σαρωτική εμφάνιση ο Αττικός (0-3)

Abola Team

Ετοιμοπόλεμος και πάλι ο Παναγιώτης Παντζάκης στον ΑΟ Κωφών

Abola Team 3