free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου με αφορμή το επιβλητικό 1-4 επί των Ιλισίων 2004.

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων επέδειξε η Λυκόβρυση με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί των Ιλισίων 2004 με 4-1

 Απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος ακόμη διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη πεντάδα, που δίνει το δικαίωμα της εισόδου στα μπαράζ ανόδου,. Το συγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις φτάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο στον θρίαμβο!

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου, ωστόσο,, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους και συνιστά ψυχραιμία και … επίπονη δουλειά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας:

 «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων! Πραγματοποίησαν μία εξαίσια εμφάνιση απέναντι σ’ ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο, όπως είναι τα Ιλίσια 2004 και έφτασαν πανάξια σε μία σποδαία επικράτηση . Από εκεί και πέρα για εμάς δεν αλλάζει τίποτα.Ο πρωταρχικός μας στόχος που δνε ήταν άλλος από την επίτευξη μίας άνετης παραμονής φαίνεται να επιτυγχάνεται, ωστόσο δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο όμιλός μας συγκεντρώνει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, αφού οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά αγωνιστικά και κάθε παιχνίδι κρύβει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

 

 

 

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Bρίσκουμε τον τρόπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-4: Τα στιγμιότυπα

abola10