free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Παιχνίδι – διαφήμιση του ποδοσφαίρου!»

Τον ενθουσιασμό του από το θέαμα που παρουσίασαν τόσο ο Υμηττός, όσο και ο Γκυζιακός εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του συλλόγου της Κυψέλης Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Παιχνίδι πολύ υψηλών προδιαγραφών αποδείχθηκε το ντέρμπι κορυφής του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Υμηττό και τον Γκυζιακό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Κυψέλης, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν φύγει από την έδρα του Υμηττού με λάφυρο το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές τους, ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν στο 83’ έμελλε να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»:

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Ένα ματς που αποτέλεσε διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας. Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρία για το γεγονός ότι δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης προς το τέλος της αναμέτρησης. Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη περισσότερα τέρματα, δεν τις αξιοποιήσαμε κι έτσι δεν μπορέσαμε να φτάσουεμς την νίκη απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο Υμηττός. Οι άνθρωποι του Υμηττού μας παρείχαν τρομερή φιλοξενία και παρά την τεράστια βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα, το ματς διεξήχθη μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα. Εμείς πλέον συνεχίζουμε την προσπάθειά μα με σκοπό να παλέψουμε μέχρι τέλους για την άμεσή επάνοδό μας στην Β’ ΕΠΣΑ ».

 

Φιλικά με Αστέρα Εξαρχείων και ΠΑΣ Αθηνών

Με δύο δυνατά τεστ θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Γκυζιακού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη, η ομάδα της Κυψέλης θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Εξαρχείων (6:45μ.μ.), ενώ για το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αθηνών. Παιχνίδια, στα οποία ο τεχνικός Νίκος Γεωργακάκος θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (26/3) αγωνιστικό πρόγραμμα

Abola Team

Ακόμα βάζει γκολ ο ΠΟΨ, νίκησε με 8-1 την Ελαφρά Ταξιαρχία

Abola Team 3

Πετρίδης: «Πρωταρχικός μας στόχος το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος