free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της εκτός έδρας επιτυχίας επί του ανανεωμένου Ορφέα Αιγάλεω αναφέρθηκε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Λαύρα Αργυρούπολης με την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία της με 3-0 επί του ανανεωμένου Ορφέα Αιγάλεω

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικά και με συγκεκριμένο πλάνο και στα δύο ημίχρονα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της στην ομάδα του Ορφέ. Γεγονός το οποίο της επέτρεψε να διατηρηθεί ακλόνητη στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής Αργύρης Ψαρρός επιβράβευσε την προσπάθεια των παικτών του μιλώντας στο «Abola.gr»:

 «Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνις απέναντι σε μία πολύ ανανεωμένη και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Ορφέας Αιγάλεω. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει ώθηση και την απαιτούμενη αυτοεποίθηση να πιστέψουμε για την εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στην Β’ Κατηγορία. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια, μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και η υπεροχή μας καρποφόρησε τρεις φορές φτάνουντας σε μία επιτυχία, που την θέλαμε πάρα πολύ» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα της επιτυχημένης πορείας της Λαύρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

«Συνεχίζουμε την δουλειά και στρέφουμε την προσοχή μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Προμηθέα. Μία ομάδα, η οποία στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου μας είχε υποχρεώσει σε απώλεια βαθμών και παρουσιάζεται εντελώς απρόβλεπτη».

 

Γερό τεστ με Διάνα Ηλιούπολης

Δυνατό φιλικό απέναντι στην κατά δύο κατηγορίες ανώτερη Διάνα Ηλιούπολης θα δώσει το προσεχές Σάββατο (25/2) η Λαύρα Αργυρούπολης.

Ένα παιχνίδι όπου ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός προβλέπεται να μοιράσει τον χρόνο όλων των ποδοσφαιριστών του, αλλά παράλληλα και να διαπιστώσει τις αντοχές της ομάδας του απέναντι σ’έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο.

Related posts

Οκτώ ανανεώσεις ο Τριφυλλιακός

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Ξεκίνησε νικηφόρα η Αγία Παρασκευή (3-0)

Abola Team

«Λευκή» ισοπαλία και δεύτερος ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης