free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Συμπεριφορές που φέρνουν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω!»

Φοβερά παράπονα από την αντιμετώπιση που έτυχαν οι ποδοσφαιριστές του από τους οπαδούς του ΠΟΨ εξέφρασε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Άγγελος Σομπότοβιτς.

 

 

Οικτρά παράπονα από την αντιμετώπιση που έτυχε η αποστολή της ομάδας από τους οπαδούς του ΠΟΨ πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εκφράζουν στον Αστέρα Ζωγράφου.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων»  Πέτρος Σομπότοβιτς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίθο μεταχειρίστηκαν οι οπαδοί της ομάδας του Ψυχικού τους κατά συντριπτική πλειοψηφία νεαρούς του ποδοσφαιριστές:

«Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, θεωρώ ότι δίκαια ηττηθήκαμε. Ο αντίπαλός μας το ήθελε περισσότερο το ματς, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα κι έφτασε δίκαια στην νίκη. Τα παράπονά μας επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση που τύγχαμε από μία μερίδα οπαδών της ομάδας του Ψυχικού, οι οποίοι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και κατά την διάρκειά της, έβριζαν συνεχώς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, αλλά και τους έφτυναν!

Σαν σύλλογος δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο από την φιλοξενία της διοίκησης του ΠΟΨ, αλλά από κάποιους οπαδούς έχουμε τρομερά παράπονα. Τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σομπότοβιτς, για να προσθέσει:

«Είμαι ευχαριστημένος από την αυτοσυγκράτηση των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι δεν αντέδρασαν καθόλου και ήταν προσηλωμένοι μόνο στο αγωνισιτκό μέρος. Στιχείο το οποίο αναδεικνύει και την ποιότηά τους ως χαρακτήρες».

 

 

 

     

Related posts

Φυλακούρης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Πήραμε τρίποντο ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος