free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έχουμε αλλάξει νοοτροπία!»

Στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας των Φιλάθλων στις τελευταίες αγωνιστικές αναφέρθηκε ο προπονητής Χάρης Κατσακούλας.

 

Την έκπληξη της 19ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά  πραγματοποίησαν οι Φίλαθλοι θριαμβεύοντας εκτός έδρας της πρωτοπόρου Αμφιάλης με 1-0 στις Σιταποθήκες, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Χάρης Κατσακούλας άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές που ώθησαν την ομάδα του σε αυτή την σπουδαία νίκη, αλλά και στην γενικότερη προσπάθεια, που γίνεται αυτό το διάστημα των δύο μηνών, όπου ηγείται στο τιμόνι των Φιλάθλων. Ομάδας στην οποία μεγαλούργησε ως παίκτης στο παρελθόν.

«Πετύχαμε μία πολύ δύσκολη όσο και ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί τωης πρωτοπόρου Αμφιάλης, η οποία έρχεται να μας δώσει ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή θέληση, ψυχή, αλλά και με πολύ πειθαρχημένο παιχνίδι, έφτασαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία. Για να αποκτήσει αξία, όμως αυτή η σπουδαία μας επιτυχία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα τα δύο επόμενα καθοριστικά παιχνίδια  με ΑΕ Νίκαια και ΑΟΚ Φαλήρου. Εκτιμώ ότι εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, ώστε να κλειδώσουμε την υπόθεση παραμονή» ήταν το αρχικό σχόλιο του 43χρονου προπονητή των Φιλάθλων, για να προσθέσει:

«Όλο αυτό το διάστημα όπου έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προσπαθώ να αλλάξω νοοτροπίες του παρελθόντος. Θα επιβραβεύονται μόνο όσοι μοχθούν και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Θυέλουμε να αλλάξουμε εκ βάθρων την γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Συνήθως πορεύεσαι με τα υλικά που έχεις στη διάθεσή του και ανάλογα από τα όπλα που διαθέτεις, εφαρμόζεις την δική του νοοτροπία.

Αγωνιζόμουν δε αυτή την ομάδα επί σειρά ετών και νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά τί ακριβώς χρειαζόμαστε, ώστε να μπορέσουμε να πορευτούμε με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια και οργάνωση στο μέλλον. Στο χέρι μας είναι».

 

   

 

 

Related posts

«Τριάρα» για την Χαραυγή

Kώστας Παλαιολόγος

Φαληρικός: Αίσθηση με Μελαμπιανάκη

Nάσος Φακίδης

Λέοντες Καμινίων-Αρμενική 4-1

Abola Team 3