free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Έχουμε ξεκινήσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν»

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Καισαριανής Νίκος Χατζηλίας έδωσε το στίγμα του για το σύνολο, που θα προπονεί την επόμενη σεζόν ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς (φωτό).

 

 

Στο ελάχιστο περιορίστηκαν πλέον οι όποιες ελπίδες του Πανιωνίου Καισαριανής για άνοδο στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ , έπειτα την νέα ήττα που γνώρισε στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ από τον Λαρισαϊκό με 2-1.  Η πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο, που πραγματοποίησε η ομάδα του Παναγιώτη Πρασσά ήρθε να αναδείξει την ποιότητα της δουλειάς που έχει ξεκινήσει με παίκτες μικρής ηλικίας που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του σωματείου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Χατζηλίας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το στίγμα του για την προεργασία που ήδη έχει ξεκινήσει για την επόμενη σεζόν:

«Για ακόμη μία φορά αποδώσαμε καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θεωρώ ότι το σκορ μας αδικεί, αλλά δεν στεκόμαστε εκεί. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια δημιουργίας της ομάδας που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα την επόμενη σεζόν, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές».

Μέσα σε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η κοπή της πίτας του συλλόγου στο «Avanti Cafe».

Related posts

Τσιάκαλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με το Μαρούσι»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κηπούπολη 2-0 τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου

Abola Team 3

Κεραυνός Πετρούπολης-Άτλας Κυψέλης 0-2

Abola Team 3