free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Οι παίκτες μου είχαν τρομερή αγωνιστική πειθαρχία!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την σπουδαία νίκη επί της Τερψιθέας έπλεξε ο τεχνικός του Τριφυλλιακού Γιώργος Κατσαρός.

 

 

Νέα δεδομένα στα δρώμενα του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ δημιούργησε ο Τριφυλλιακός με την σπουδαία του νίκη επί της Τερψιθέας με 1-0! Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «οράνιε» να πετύχουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας τους, δεοδμένου ότι σκαρφάλωσαν στην 11η θέση με 22 πόντους και πλέον ατενίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ παράλληλα, γκρέμισαν την ομάδα της Γλυφάδας απότην κορυφή.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας Γιώργος Κατσαρός με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επιβράβευσε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα των νοτίων προαστίων:

«Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρηττηρίων για το κατόρθωμά τους! Μπήκαν με περίσσια θέληση και αυταπάρνηση καιμε διάθεση να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάοσυν σε αυτή την επιτυχία, Κέρδισαν τον πρωτοπόρο κι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι για οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον τη δική μας που δίνει αγώνα για την εξασφάλιση της σωτηρίας της. Επέδειξαν τρομερή αγωνιστική πειθαρχία κι εκτιμώ ότι αυτό το στοιχείο αποτέλεσε το σημαντικότερο συστατικό για τη σπουδαία μας επιτυχία. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα τονώσει τον βαθμό αυτοπεποίθησης όλων των ποδοσφαιριστών μου, ενώ και βαθμολογικά μας έδωσε μία τεράστια ώθηση για την συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Τριφυλλιακού, για να προσθέσει:

«Το πιο σημαντικό, όμως, είναι αυτή η νίκη συνοδεύτηκε μ’ ένα πανέμορφο γκολ από τον Βαγγέλη Βασιλόπουλο, ο οποίος ενήργησε θαυμάσια και μ’ ένα άπιαστο βολέ μας χάρισε αυτή την τεράστια σε αξία, αλλά και κύρος νίκη»

 

 Ξανά στις επάλξεις ο Αγγελόπουλος

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διάστημα ενάμιση μήνα πραγμαοτοίησε ο Θανάσης Αγγελόπουλος απέναντι στην Τερψιθέα. Ο 23χρονος φορ, επανήλθε δυνατός και απόλυτα υγιής μετά τον σοβαρό του τραυματισμό και πλέον αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σπουδαία μονάδα για τον τεχνικό Γιώργο Κατσαρό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Μεταμορφωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και ανατρέψαμε το σκορ»

Kώστας Παλαιολόγος