free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Δίκαια χάσαμε…»

Την ανωτερότητα του Κολωνού παραδέχθηκε με ιπποτικό τρόπο ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

Την εκπληκτική του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ διέκοψε ο Απόλλων Χαλανδρίου μετά την ήττα στην οποία υποχρεώθηκε από τον Κολωνό.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων επηρεάστηκε από τις μικρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, μένοντας μακριά από τα συνήθη αγωνιστικά του στάνταρ.

Κάτι, το οποίο παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο «Abola.gr» ο τενχικός Χρήστος Βλάχος, δίνοντας το έναυσμα για την καθοριστική συνέχεια:

«Στο παιχνίδι με τον Κολωνό δεν ήμασταν καλοί. Δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν καταφέραμε να πιάσουμε απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεών μας. Δίκαια χάσαμε από μία ομάδα, η οποία με την συνολική της εικόνα, απέδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ποχνίδι από εμάς. Εμείς όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Αττικό, όπου θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες και στις θετικές εμφανίσεις».

 

«Μπαίνουν» Σταμάτης και Παπουτσής

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα αστον Απόλλωνα Χαλανδρίου αναφορικά με  τον βαθμό αποθεραπείας των Φώντα Σταμάτη και Δημήτρη Παπουτσή. Αμφότεροι δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους από ιατρικής άποψης και ιδιαίτερα ο Φώντας Σταμάτης είναι σε θέση να ενσωματωθεί άμεσα σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, ώστε να ενισχύσει την ομάδα στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος., Όσον αφορά τον Παπουτσή, ο νεαρός φορ πηγαίνει λίγο πιο συντηρητικά, αφού οι ιατρικές γνωματεύσεις τον θέλουν σε διάστημα 15 ημερών αν επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

 

 

Related posts

Απάντηση της Κηπούπολης σε Άγιαξ Ταύρου

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ψαρρός: «Παιχνίδι από το οποίο αποκτήσαμε εμπειρίες»

Kώστας Παλαιολόγος