free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Έχουμε έτοιμο κορμό για την νέα σεζόν!:»

Στην προσπάθεια δημιουργίας για τον κοσμό της επόμενης περιόδου αναφέρθηκε ο προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

  

 

 

Σε διαρκή περίοδο αναδόμησης και ανασυγκρότησης βρίσκεται ο Ορφές Αιγάλεω κι αυτό φροντίζει να το επιβεβαιώνει με την γενικότερη εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Πασχάλης Χλοψιούδης, με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» αναφέρθηκε εκτενώς στην φιλοσοφία που διέπει το σωματείο:

«Αυτό που προσπαθούμε συνεχώς όλο αυτό το διάστημα, είναι να ξεριζώσουμε νοοτροπιες του παρελθόντος. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και επιδιώκουμε να εμφανιζόμαστε όσο τον δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό πράξαμε και στην αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης. Παρά την ήττα με 3-0, θεωρώ ότι φανήκαμε αρκετά δυνατοί κι ανταγωνιστικοί, δημιουργώντας μάλιστα κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη δουλειά μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ορφέα Αιγάλεω, για να προσθέσει: 

«Το πλέον σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας βρίσκει αγωνιστική ταυτότητα.

 Παρέλαβα μία σχεδόν διαλυμένη ομάδα, αλλά με τις προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο, δημιουργήσαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο 18-20 αξιόλογων ποδοσφαιριστών. Στοιχείο το οποίο προδιαθέτει τέλεια για την επόμενη σεζόν, όπου μεδύο τρεις καλές προσθήκες θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα».

Νικηφόρο με 3-2 ήταν για τον Ορφέα Αιγάλεω το φιλικό με την ΑΕ Αιγάλεω. Ματς, στο οποίο η τεχνική ηγεσία μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των περισσότερων ποδοσφαιριστών..

 

Related posts

Τρεις ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αττικός, ο οποίος ανακοίνωσε του Πετρακάκου, Σωτηρίου και Ζλατίδη.

Ρένος Γιαμπουράς

Παγκράτι – ΓΣ Καισαριανής 1-3 (vid)

abola10

Ίωνες Παλ. Φαλήρου-Αστέρας Γλυφάδας 1-1

Τάσος Ζαφειρίου