free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φυσιολογική η ήττα μας…»

Στην αγωνιστική κατάρρευση που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στην Λυκόβρυση, εστίασε ο προπονητής των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

Περίοδο αγωνιστικής κάμψης διανύουν τα Ιλίσια 2004 κι αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο στην εντός έδρ ςήττα της οάδας από την ισχυρή Λυκόβρυση με 1-4.

Το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων πληρώνοντας και ορισμένες σημαντικές απουσίες του και πλέον απώλεσε κάθε ελπίδα για άνοδο στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε  στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτό το αποτέλεσμα δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια:

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδώσαμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μόνο για τα πρώτα 30 λεπτά.Μετά το ημίωρο καταρρεύσαμε και ήρθε απόλυτα φυσιολογικά αυτό το αποτέλεσμα, από μία πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είανι η Λυκόβρυση. Βρισκόμαστε σε άσχημο φεγγάρι, αφού δεν παρουσιάζουμε την εικόνα προηγούμενων μηνών και σε αυτό έχουν συντελέσει κάποιοι τραυματισμοί βασικών μας μονάδων. Με άμεση συνέπεια να χάσουμε την ομοιογένειά μας. Μετά από αυτά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα θα επιδιώξουμε να πετύχουμε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία στον όμιλό μας».

 

Σοκ με Φερετάι

Ενός κακού μύρια έπονται στα Ιλίσια 2004. Σαν να μην έφτανε η βαριά εντός έδρας ήττα από την Λυκόβρυση, στο συγκεριένο παιχνίδι αποχώρησε ο Κλαούντιο Φερετάι με «σουβενίρ» έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο ικανός στράικερ εγκατέλειψε με χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις προβλέπεται να τον θέσει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα ενός μήνα.

Παράλληλα, ο Σπύρος Καραμπιτιάνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση βαριάς μορφής στον δικέφαλο, η οποία προβλέπεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα δύο τουλάχιστον ακόμη εβδομάδων.

Related posts

Νίκη…βάλσαμο για τον Ηρακλή Περιστερίου στο Χαλάνδρι!

abola10

Πετρίδης: «Σημαντική νίκη κόντρα στις απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Στα βυσσινί το ντέρμπι της Αργυρούπολης

abola10