free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Η Άνοιξη 2-1 την Σταμάτα, σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου-Δηλώσεις, παρουσίες

Σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου το οποίο παρακολούθησε πολύς κόσμος, η Άνοιξη του Θαλή Τσιριμώκου νίκησε την Σταμάτα με σκορ 2-1 κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 9′ όταν μετά από μαγικό συνδυασμό ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Δρακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 58′ η “χρυσή” αλλαγή ουσιαστικά των γηπεδούχων Κεφάλας με θεαματικό σουτ στην κίνηση και με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άνοιξη.

Στο 68′ ο Δημητρίου της Σταμάτας με έξυπνο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 85′ σε φαρμακερή κεφαλιά του ιδίου, του Δημητρίου και πάλι ο γκολκίπερ Μουλάς εκτινάχτηκε από την μια γωνία στην άλλη και με υπερένταση κατάφερε να πετάξει την μπάλα σε κόρνερ. Ευκαιρίες για γκολ είχαν οι, Μπερμπάτης στο 13′, Τσεβάς στο 16′ με απευθείας φάουλ, Φαραντάκης στο 35′, Δ. Άννινος στο 66′. Διακρίθηκαν οι Ράλλης που αγωνίστηκε με προστατευτική μάσκα, Δρόσος, Τρακάκης, Δαρζέντας, Τσεβάς και Δημητρίου, Πέππας, Φαραντάκης, Μπερμπάτης. Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Μανιώτης, Κουτζιακουτζίδης, Κουλοχέρης.

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Μπαξεβάνης, Γεωργούσης(56′ Κεφάλας), Ράλλης, Δρόσος, Τσιούμας, Δρακόπουλος(86′ Λαζαρίδης), Δαρζέντας, Τσεβάς(90′ Γιοδάμπαλης).

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Φαραντάκης, Σμυρναίος, Μπόρας, Χρυσανθόπουλος, Πέππας, Δ. Άννινος, Μπερμπάτης, Μπουρτζλιάνι, Δημητρίου, Τορλαχίδης(73′ Αβραάμ). 

 

Σίγουρος για την άνοδο ο Θαλής Τσιριμώκος

Μετά το τέλος του αγώνα με την Σταμάτα ο τεχνικός της Άνοιξης Θαλής Τσιριμώκος, δήλωσε: “Θεωρώ δίκαιο το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 2-1 για την Άνοιξη σε αυτό το τοπικό ουσιαστικά ντέρμπι αφού, ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πάμε να παλέψουμε στα δύο συνεχή εκτός έδρας ματς, ωστόσο έτσι κι αλλιώς έχουμε αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στην υπόθεση της ανόδου”.

 

Κοσμάς Πέππας: “Στοχεύουμε ψηλά”

Ο καλύτερος παίκτης της Σταμάτας στο ματς με την Άνοιξη ο Κοσμάς Πέππας δήλωσε: “Σταθήκαμε πολύ καλά στο ματς και είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας απαλλαγμένη από το άγχος της συγκομιδής των βαθμών θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά”

 

Γιώργος Κεφάλας: “Το νικητήριο γκολ ανήκει σε όλους στην Άνοιξη”

Η “χρυσή” αλλαγή της Άνοιξης και σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο ματς με την Σταμάτα Γιώργος Κεφάλας δήλωσε: “Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πολύ σπουδαίου ποιοτικά αγώνα σταθήκαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη. Το δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχα δεν ανήκει σε μένα αλλά σε όλους τους παίκτες της Άνοιξης”.

Η παρουσία του Παναγιώτη Τσούκα

Το ματς της Άνοιξης με την Σταμάτα μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσούκας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί επί τη ευκαιρία ότι το γνωστό σήριαλ Αστέρας Ραχούλας γυρίστηκε και συνεχίζει να γυρίζεται στο γήπεδο της Ροδόπολης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Μία μεταγραφική βομβα επιφύλασσε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωτέας Παλ. Φωκαίας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πήτερ Χαντάτ.

Ρένος Γιαμπουράς

Επιστολή φίλων Νίκης Δροσιάς σε ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 15/3

Abola Newsroom