free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πεντάρα» κορυφής το Κερατσίνι

Με το επιβλητικό 5-1 οι «ροσονέρι» συνέτριψαν την ΑΕ Περάματος και διατηρήθηκαν ακλόνητοι στο ρετιρέ του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του προς την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτο το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας διαστημικό ποδόσφαιρο για ακόμη μία φορά συνέτριψαν με 5-1 την ΑΕ Περάματος στις Σιταποθήκες, γεγονός το οποίο τουε επέτρεψε να διατηρηθούν μόνοι τους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον δεύτερο Αετό Κορυδαλλού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10 από το φάουλ του Νίκου Καμμένου από τα αριστερά και την κεφαλιά του Σίμου Φούντα,ενώ στο 33 έγινε το 2-0 ,όταν και πάλι ο Νίκος Καμμένος έβγαλε σέντρα και ο Άγγελος Ψυχογιός σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Ενα λεπτό αργότερα, ο Λαθούρης μείωσε σε 2-1, και κάπως έτσι “έκλεισε” το ημίχρονο. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τουρνάς με κεφαλιά, έκανε το 3-1 ,εκμεταλλευόμενος την  σέντρα του Ψυχογιού.

Το 4-1 έγινε στο 59,όταν απο το κόρνερ του Καμμένου, ο  Ανδρεάδης έδιωξε άσχημα και  ο Νταουτάι από κοντά έκανε το 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε  στο 75, ο Μαναριώτης απο ασίστ του Φούντα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Mπότος-Χονδρουδάκης, Καμμένος, Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας, Ψυχογιός-Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς (65 Μαναριώτης), Μάλλης (62 Μητρόπουλος)

AE Περάματος: Ανδρεάδης, Ζαχαρόγλου, Γεωργίου(62’ Πετράκος), Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Γελασάκης, Στάης, Σακελλαρίου, Λαθούρης, Ευδαίμων (79 Ρουσσίδης)-Βορρέας.

 

 

 

 

Related posts

«Πλεονέκτημα η έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Βασίλης Τρίχος, ο άνθρωπος που ανέστησε τον γκολκίπερ του Κερατσινίου Αλέξη Μπότο

Abola Team 3

«Σε ένα 15ήμερο παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς!»