free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Αποδώσαμε εξαιρετικά, συνεχίζουμε για το νταμπλ!»

Τον ενθουσιασμό του για την νέα εκπληκτική εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί της ΑΕ Περάματος εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την νέα εντυπωσιακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την επιβλητική νίκη επί της ΑΕ Περάματος με 5-1, είχε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των «ροσονέρι» , μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο των πιακτών του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την εκπλήρωση του αντικειρμενικού στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη αφοσίωση, την διάθεης και την θέληση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου σε όλα τα παιχνίδια. Το ευχάριστο πέραν από την ευρεία νίκη επί της ΑΕ Περάματος, είναι ότι για ακόμη μία αναμέτρηση, αποδώσαμε εξαιρετικά, με διάθεση να πετύχουμε πολλά τέρματα και με ποικιλία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τόος από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλό τριήμερο».

 

 

 

 

 

Related posts

Ελλάς Ποντίων: “Σας περιμένουμε τη Κυριακή 29/12”

Abola Newsroom

Ο Κουβέλης «άρχοντας» του τελικού

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολο απόγευμα για ΑΕ Περάματος

Nάσος Φακίδης