free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιτυχίες για Νίκη Βόλου, Θεσπρωτό, ΑΕ Ιστιαίας

Στη διεκδίκηση του τίτλου, έστω και από κάποια απόσταση, παραμένει η Νίκη Βόλου, που πήρε ακόμη ένα τρίποντο στο πλαίσιο της εμβόλιμης, 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου επιβλήθηκε με 2-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε εννέα λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 58′ ο Πετράκος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά «ψαράκι» μετά από κεφαλιά πάσα του Παρασκευαΐδη σε φάουλ του Νικλητσιώτη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 64′ χάρη σε πλασέ του Μιχάλη (1-1). Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, αντιθέτως έφτασαν γρήγορα σε δεύτερο γκολ, που αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Ήταν το 66′ όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου από προσπάθεια του Μέτσε, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Μπεκιάρης, με βοηθούς τους Στεφανή και Δ. Τίκα (Καρδίτσας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Αλεξανδρής, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Πετράκος (81′ Παπαγεωργίου), Μέτσε, Νικλητσιώτης (72′ Βασίλιεβιτς), Κόλα, Σκοπελίτης (91′ Τσιανάκας), Κορέτα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Μολώνης, Μανιώτης, Δανάϊ, Δημουλάς (90′ Μαλάτος), Κουμπής, Τσιουλάης, Μπαστάνης, Άτσκα, Τσιφλίδης (60′ Παπακίτσιος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

Πραγματικό ξέσπασμα έκανε ο Θεσπρωτός απέναντι στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και απομακρύνθηκε αισθητά από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο. Στην αναμέτρηση για την 16η, εμβόλιμη αγωνιστική, η ομάδα της Ηγουμενίτσας συνέτριψε με 4-0 τον αντίπαλό της, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τελευταίο ημίωρο.

Στο 34′ ο Νόνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαγού (1-0), στο 64′ ο Μέμμος έκανε το 2-0 με ατομική προσπάθεια και πλασέ, στο 81′ ο Μπίκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 90′ ο Μπλέτσας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 από κοντά μετά από σέντρα του Ντόκου.

Διαιτητής ήταν ο Γκιάφης, με βοηθούς τους Λυσσάρη και Βαλιάνο (Αιτωλοακαρνανίας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Παππάς, Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Μυρσινιάς (57′ Πολυχρονιάδης), Πέντσας (75′ Μπλέτσας), Μέμμος (82′ Τσιουμτσούδας), Γιάκος, Ντόκος, Μπίκας, Βιτώρος

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Νίκος Μανούρας): Γιδόπουλος, Τσιγάρας, Τεντολούρης, Ρόμπος, Καραστέργιος, Σκόνδρας (74′ Φλιούκας), Κεχαγιάς (40′ Αετόπουλος), Τσιώλης Γιαννούλας, Σιαμπάνης (31′ Ιωάννου).

Ένα γκολ από το ξεκίνημα του αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ΑΕ Ιστιαίας (1-0), στην αναμέτρηση με τον Πιερικό για την 16η, εμβόλιμη αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου πήρε το τρίποντο που τόσο είχε ανάγκη και, παράλληλα, πήρε τις… αποστάσεις της από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Μόλις στο 5′ ο Νικολέτος επιχείρησε σέντρα σουτ, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Σοϊλεμεζόγλου, που αιφνιδιάστηκε, βλέποντας τελικά την μπάλα να καταλήγει στην εστία του.

Διαιτητής ήταν ο Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους Ακρίβο και Καραγιάννη (Λάρισας).

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάκης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης Β., Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Θόρια (69′ Ηλιόπουλος), Γεωργιάδης (61′ Χαραλαμπίδης), Τσαούσης, Νικολέτος (85′ Φυσαράκης), Αλεξίου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμεζόγλου, Κολοβάκης, Γκιόζα, Καρτσαμπάς, Γαλανόπουλος, Τσώμης, Συμεωνίδης (53′ Τριανταφύλλου), Λούγκος, Κοκονόζι, Μάρκου, Λαζόπουλος.

Related posts

Πήρε Ζαμπετάκη ο Κανάρης Νενήτων

Abola Team 2

Παρελθόν και επίσημα ο Καραλής από τον Εθνικό

Abola Team 2

Πήρε τον Μπάμπη Οικονομόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

admin