free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φουλάρουμε για τα ματς με Αετό!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νέα ευρεία νίκη του Κερατσινίου παρουσιάστηκε ο Αγγελος Νείλος Ψυχογιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επερχόμενες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού.

 

 

 

Τις καταπληκτικές του εμφανίσεις, αλά και το σερί σκοραρίσματος συνέχισε ακάθεκτος ο Άγγελος Νείλος Ψυχογιός απέναντι στην ΑΕ Περάματος.

 

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά στο 33’ πέτυχε το 2-0 για τους «ροσονέρι» αξιοποιώντας ιδανικα΄την «συστημένη» σέντρα του Νίκου Καμμένου. έφτασε αισίως τα 18 προσωπικά του τέρματα, οδηγώντας την κούρσα των σκόρερς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το αγωνιστικό φορμάρισμα της ομάδας του, «δείχνοντας» τους επερχόμενους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπελλου κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού:

 

«Το πιο σημαντικό στοιχείο, πέραν από τις νίκες είναι ότι η ομάδα μας αποδίδει θαυμάσιο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε πάρ απολλές φάσεις, προϊόν όμορφων συνεργασιών. Δείχνουμε να βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το στοιχέιο ενισχύει την αυτοεποίθησή μας, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Φουλάρουμε για τις αναμετρήσεις με τον Αετό Κορυδαλλού και προχωράμε».

 

   

 

Related posts

Σκλάβος: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Το θέλαμε πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Θα τα δώσουμε όλα για παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος